Για τον 31χρονο Μπάμπη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (25/1) ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, επισημαίνοντας πως τον παγίδευσαν. «Όλο το “κλειδί” είναι ο κρεοπώλης» υπογράμμισε και είπε πως θεωρεί πιθανό το να υπήρχαν συνεργοί.

Ο ιδιωτικός ερευνητής κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» δήλωσε: «Δεν θα εκπλαγώ αν υπάρχουν κι άλλα εντάλματα σύλληψης. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι ότι υπάρχει συνεργός ή κάποιος που τον καλύπτει».

«Ο Μπάμπης είχε το τηλέφωνό του ανοιχτό. Ή κατέγραφε τη συνομιλία ή είχε ανοιχτή γραμμή. Γιατί το έκανε αυτό; Φοβόταν κάτι;» διερωτήθηκε ο Γιώργος Τσούκαλης.

Όπως τόνισε στη συνέχεια, ο άτυχος άνδρας ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, που «δεν εμπλεκόταν πουθενά. Δούλευε από μικρό παιδί είτε στα χωράφια είτε στα φωτοβολταϊκά. Tον τελευταίο καιρό δούλευε στο εξωτερικό και όχι μόνο στην Ιταλία».

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που “θα μιλήσει”, έχουμε τη σορό»

Αναφερόμενος στο τετράδιο που βρέθηκε με τα ονόματα και τα ποσά είπε ότι: «Από τα ονόματα που βρέθηκαν, δε θα βοηθήσουν κάπου. Δεν ήταν αυτό το κίνητρο. Το κίνητρο όσον αφορά τον κρεοπώλη, ναι. Όλο το κλειδί είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος που έχει προφυλακιστεί. Έχει αλλάξει πολλές φορές την κατάθεσή του».

«Στη φαρέτρα μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, που “θα μιλήσει”. Έχουμε τη σορό. Όπως πάρα πολύ σημαντικό είναι να βρεθεί το κινητό του Μπάμπη και το φονικό όπλο» δήλωσε.

«Ο Μπάμπης “έφυγε” από το δικό του όπλο. Πιθανόν ο Μπάμπης ή προσπάθησε να φύγει ή να κρυφτεί» δήλωσε κλείνοντας ο ιδιωτικός ερευνητής.