Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους, η «Λορέλα» που φέρεται να είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό και ο 55χρονος πελάτης.

Η «Λορέλα» αρνείται την εμπλοκή της με το κύκλωμα και μάλιστα ισχυρίστηκε, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» ότι «προσπάθησε να βοηθήσει τη 17χρονη (θύμα του κυκλώματος) να ξεμπλέξει».

«Αρνούμαι τις κατηγορίες. Δεν γνωρίζω κανέναν από τους κατηγορούμενους για το κύκλωμα. Είμαι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού και το μεγαλώνω μόνη μου. Την 17χρονη την γνώρισα όταν ήταν 16 ετών. Ερχόταν στο διαμέρισμά μου για να της βάλω τεχνητές βλεφαρίδες. Γνωρίζω πολύ καλά τους γονείς της. Έλεγα στην μητέρα της να την προσέξει γιατί φοβόμουν ότι έχει μπλέξει. Τον φωτογράφο που λένε, της υπόθεσης δεν τον γνωρίζω. Προσπάθησα να βοηθήσω την 17χρονη να ξεμπλέξει. Δεν άκουγε τίποτα. Μέχρι πριν λίγο ήταν μαζί μου και έκλαιγε. Δεν γνωρίζω τις φίλες της. Τα χρήματα που αναφέρονται στα μηνύματα αφορούν αυτά που μου χρωστούσε για τις βλεφαρίδες», ανέφερε η 31χρονη προφυλακισμένη, σύμφωνα με το Mega.

Από την άλλη όμως τα μηνύματα που είναι στα χέρια των Αρχών προβληματίζουν.

31ΧΡΟΝΗ: Εγώ τι θα πάρω;

17ΧΡΟΝΗ: 40, εντάξει;

31ΧΡΟΝΗ: 50

17ΧΡΟΝΗ: Εντάξει

31ΧΡΟΝΗ: Μωρό μου, σ’ αγαπώ

17ΧΡΟΝΗ: Τελειώσαμε, ακούς; Ξεκινάω, έρχεται…

31ΧΡΟΝΗ: Είναι μαζί σου; Πήγαινε στο δωμάτιο…

«Δεν ήξερα την ηλικία της» είπε ο 55χρονος κατηγορούμενος

Ο 55χρονος πελάτης που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ισχυρίστηκε πως η κοπέλα έδειχνε μεγαλύτερη και δεν γνώριζε την ηλικία της.

«Η 15χρονη μου έδειξε δίπλωμα οδήγησης και μου ζήτησε να της νοικιάσω ένα αυτοκίνητο γιατί είχε μόνο ένα χρόνο το δίπλωμα. Το παρουσιαστικό της παρέπεμπε σε 22χρονη κοπέλα. Έχω κόρη στην ηλικία της και είναι ακόμα παιδί. Η 17χρονη κρατούσε ταυτότητα όταν την συνάντησα μαζί με μια άλλη φίλη της. Είδα μόνο την ημερομηνία γέννησης στο πίσω μέρος της ταυτότητας. Δεν ξέρω αν κρατούσε κάποιας άλλης. Δεν απείλησα καμία κοπέλα με όπλο. Είχα ένα αεροβόλο για πέταμα. Τα κορίτσια τα βρήκα σε σάιτ γνωριμιών όπου υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση ότι είσαι ενήλικας», ανέφερε ο 55χρονος κατηγορούμενος.

Όσο για τον «φωτογράφο» των κοριτσιών, εκείνος θα πει: «Δεν θυμάμαι αν είχα γνωρίσει την 17χρονη όσο είχα σχέση με την 31χρονη κατηγορούμενη. Τα ραντεβού στο σπίτι μου έγιναν μέσω σόσιαλ και χωρίς την διαμεσολάβηση της 31χρονης. Από βλακεία μου έκανα ό,τι έκανα, επειδή με παρακάλεσε η 15χρονη και η 17χρονη να ανεβάσω τις φωτογραφίες τους στο σάιτ γνωριμιών. Μπορούσαν να ανοίξουν μόνες τους. Κάποια στιγμή μου ζήτησε η 17χρονη να τις κατεβάσω γιατί το έμαθε η οικογένειά της και το έκανα, αλλά μπορούσαν τα μέλη να κρατήσουν αποθηκευμένες τις αναρτήσεις. Η 17χρονη για να με εκβιάσει μου ζήτησε 5.000 ευρώ και τότε έμαθα ότι είναι ανήλικη».

«Δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν» – Στο πλευρό της «Λορέλα» η μητέρα της

Στο πλευρό της προφυλακισμένης αισθητικού είναι και η μητέρα της.

«(Την κόρη μου) Την γνωρίζει όλος ο κόσμος, δεν είναι μπλεγμένη. Δεν έχει μπλέξει ποτέ. Δούλευε το κορίτσι, δούλευε. Έκανε δύο δουλειές (για να επιβιώσει). Έχω πάθει καρδιακό, έχω μείνει κάγκελο. Δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Αυτό είναι το μήνυμά της και δεν θα αλλάξει ποτέ. Έχει μιλήσει ήδη η Δ… (17χρονη). Η Λορένα ήθελε να την ξεμπλέξει όχι να κάνει κακό σε κανέναν. Μακάρι να βγει η αλήθεια και να ξεμπλέξει από αυτό το πράγμα. Δούλευε από μικρή. Με τα λεφτά που (πληρωνόταν) από τις βλεφαρίδες πλήρωνε τη δασκάλα που είχε για τον Μ… (το παιδί της). Βέβαια θα είχε χρήματα αν έκανε όλα αυτά. Σας το λέω δεν έκανε τίποτα. Την είδα (την 17χρονη) που ερχόταν για (να βάλει) βλεφαρίδες και όχι μόνο η Δ… (17χρονη), έρχονταν κοπέλες για να βάλουν βλεφαρίδες. Η κόρη μου δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Να πάνε όλα καλά γιατί…», είπε η μητέρα της.