Διακοπή εκπαιδευτικού έργου λόγω εκλογών

Ανακοινώσεις Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης


ΠΟΛΙΤΙΚΗΕΚΛΟΓΕΣ 2015
14:52
07/09/2015
Διακοπή εκπαιδευτικού έργου λόγω εκλογών
loading

Αποφάσεις διακοπής του εκπαιδευτικού έργου έχουν ανακοινώσει αρκετά ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Ακολουθούν ανακοινώσεις που έχουν δημοσιευτεί έως τώρα στους δικτυακούς τόπους των Πανεπιστημίων. Ενδεχομένως και άλλα Πανεπιστήμια να προχωρήσουν σε σχετικές ανακοινώσεις.

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Ανακοινώνεται, για ενημέρωση όλων των μελών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ότι σύμφωνα με σχετική απόφαση που έλαβε το Πρυτανικό Συμβούλιο (συν.αριθμ.1406/110/26-08-2015), εξουσιοδοτημένο από τη Σύγκλητο του Ιδρύματος (συν.αριθμ.1019/28/22-12-2014) και έχοντας υπόψη ότι θα διενεργηθούν Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου 2015, για διευκόλυνση των μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας στην άσκηση των εκλογικών τους καθηκόντων, αποφάσισε ομόφωνα τη διακοπή του εκπαιδευτικού έργου (μαθήματα, εργαστήρια, κλινικές και εξετάσεις) την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015.

Παρακαλούνται οι Πρόεδροι των Τμημάτων να ενημερώσουν σχετικά το διδακτικό προσωπικό και τους φοιτητές.

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Οι εξετάσεις των μαθημάτων των προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του ΟΠΑ δεν θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 21/9/2015 λόγω των Εθνικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. Το αναμορφωμένο πρόγραμμα των εξετάσεων έχει αναρτηθεί στην κεντρική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, στην ενότητα Επίκαιρα.

Το Πανεπιστήμιο θα παραμείνει ανοιχτό τη Δευτέρα 21/9/2015.

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Η Σύγκλητος, αφού έλαβε υπόψη το γεγονός ότι κατά το μήνα Σεπτέμβριο του 2015 θα διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές, οπότε κρίνεται αναγκαία η αναστολή του εκπαιδευτικού έργου, και ύστερα από διεξοδική συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή του εκπαιδευτικού έργου από την Παρασκευή πριν την Κυριακή των εκλογών, έως και την Τρίτη μετά τις εκλογές.

Ανακοίνωση ΤΕΙ Πελοποννήσου
Ανακοίνωση ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Ανακοίνωση ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Καλόγηρος Βασίλειος

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει