Για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου μίλησε ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και μέχρι πρότινος υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε το Σάββατο (27/5). «Οι πολίτες αποδοκίμασαν τις ύβρεις και τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

«Η τελική απάντηση θα δοθεί στη νέα κάλπη της 25ης Ιουνίου» ανάφερε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ενώ όπως εξήγησε «το θετικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου δεν επιτρέπει ούτε εφησυχασμό ούτε αλαζονεία».

«Οι πολίτες έδειξαν ότι θέλουν αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία»

Οι πολίτες, σύμφωνα με τον Γιάννη Μπρατάκο έδειξαν ότι θέλουν αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για να οδηγήσει τη χώρα σταθερά, τολμηρά μπροστά.

«Έδειξαν ότι θέλουν σταθερότητα και όχι περιπέτειες» συμπλήρωσε αναφερόμενος στους Έλληνες και είπε πως δικαίωσαν τόσο τις πολιτικές που εφαρμόζει στα τέσσερα αυτά χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όσο και τη στρατηγική που ακολουθήθηκε στην προεκλογική περίοδο.

«Ο Τσίπρας δείχνει πως είναι εγκλωβισμένος στα αδιέξοδά του. Προσπαθεί απεγνωσμένα να δημιουργήσει ένα αφήγημα» δήλωσε μιλώντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και συμπλήρωσε: «Εξακολουθεί να μην θέλει να ακούσει το νέο μήνυμα που του έστειλαν οι πολίτες».

Γιάννης Μπρατάκος

«Οι μεγάλες και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις μπορούν να γίνουν μόνο από ισχυρές και αυτοδύναμες κυβερνήσεις»

Συνεχίζοντας, ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη δήλωσε πως οι πολίτες της χώρας μας αποδοκίμασαν τον λαϊκισμό, την πόλωση, την απόπειρα διχασμού, τις ύβρεις και τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως διαμήνυσε η Ελλάδα σε ένα περιβάλλον γεωπολιτικών αναταράξεων, μεγάλων οικονομικών αλλαγών, εξωγενών κρίσεων και εξ ανατολών προκλήσεων χρειάζεται αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση. Χρειάζεται κυβέρνηση με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. «Αυτός είναι ο στόχος μας» συμπλήρωσε εξηγώντας: «Οι μεγάλες και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις μπορούν να γίνουν μόνο από ισχυρές και αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Δεν μπορούν να γίνουν από αδύναμες και ασταθείς κυβερνήσεις».

«Οι πολίτες έδειξαν πως δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν το μέλλον στα ζάρια» τόνισε ο Γιάννης Μπρατάκος και επεσήμανε πως στη νέα προεκλογική περίοδο που ξεκινά «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίζει να πορεύεται με οδηγό τη γλώσσα της αλήθειας και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχτισε».