Η Εύα Καϊλή θα παραμείνει προφυλακισμένη για την υπόθεση του Qatargate σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση της βελγικής Δικαιοσύνης. Ο πρώην συνήγορος της ευρωβουλευτού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σχολιάζοντας την απόφαση, μίλησε για την υπόθεση, τονίζοντας ότι ο Αντόνιο Παντσέρι «είναι αδίστακτος και αναξιόπιστος».

«Η κυρία Καϊλή θα συνεχίσει μέχρι τέλους τον αγώνα της, για να αποδείξει ότι είναι αθώα. Δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθεί ποινικά αδικήματα που δεν έχει διαπράξει για να βγει μία ώρα γρηγορότερα, όπως έκαναν άλλοι» ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega.

«Ο κ. Παντσέρι, έχει κατηγορήσει μέχρι στιγμής 5 ευρωβουλευτές, μεταξύ των οποίων και την κυρία Καϊλή, χωρίς κανένα στοιχείο, παρά μόνο τον λόγο του. Είναι αναξιόπιστος, αδίστακτος και εάν του ζητήσουν να κατηγορήσει ακόμα και τον Πάπα, θα το κάνει προκειμένου να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του» κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ακρόαση, πρώτα τοποθετήθηκε για 10 λεπτά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, πάνω από 40 λεπτά ο Σβεν Μαρίν ενώ ζήτησε και η ίδια η Εύα Καϊλή να παρέμβει για ένα λεπτό.

Η Εύα Καϊλή φέρεται να υποστήριξε ότι η εμπλοκή της έχει στοιχίσει τόσο στην καριέρα της όσο και την προσωπική της ζωή.

Εστίασε στο ότι είναι μητέρα και ότι πλησιάζουν τα γενέθλια της κόρης της και το μόνο που θέλει είναι να τα περάσει μαζί της, και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το παιδί της.