Ερωτήσεις για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και την Μαρία Σπυράκη δέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όσον αφορά στον Δημήτρη Αβραμόπουλο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι παραπέμπει στις δηλώσεις του πρώην επιτρόπου που είναι όπως τόνισε και ευθυγραμμισμένες με τις δηλώσεις της επιτροπής.

Για το αν θα είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στις προσεχείς εκλογές είπε ότι είναι θέμα του πρωθυπουργού. «Δεν ξέρω αν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα ή τέτοιο θέμα. Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποιοι τέτοιο ζήτημα. Αυτά συζητώνται με τον πρωθυπουργό και τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο. Αν υπάρξει θα το μάθετε από τον πρωθυπουργό και τον κ. Αβραμόπουλο και θα είναι προϊόν συνεννόησης ανάμεσα στους δυο».

Όσον αφορά στην απόφαση της Μαρίας Σπυράκη να επιστρέψει το ποσό που είχε πάρει ως επίδομα πρώην συνεργάτης της τόνισε: «Η χθεσινή ήταν μια κίνηση της κας Σπυράκη στην σωστή κατεύθυνση. Περιμένουμε να τελειώσει η υπόθεση. Μέχρι τότε δεν υπάρχει κάτι νεότερο».