Ένα μικροατύχημα είχε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη σήμερα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της «Ώρας του Πρωθυπουργού» όπου συζητούνταν η ερώτηση που είχε καταθέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ακρίβεια που μαστίζει την αγορά.

Μόλις είχε ολοκληρώσει την πρωτολογία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ετοιμαζόταν να ανέβει στο βήμα ο κ. Τσίπρας, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραπάτησε σε ένα από τα σκαλιά της αίθουσας που οδηγούν από τα υπουργικά έδρανα στα βουλευτικά, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω.

Αμέσως έσπευσαν να τη βοηθήσουν οι συνάδελφοί της να σηκωθεί και την έπιασαν από τα χέρια ο υφυπουργός Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολος Βεσυρόπουλος με τον πρώην υπουργό Χάρη Θεοχάρη.

Η κ. Βούλτεψη χτύπησε λίγο το γόνατό της και κουτσαίνοντας κάθισε στα βουλευτικά έδρανα προκειμένου να παρακολουθήσει τη συνέχεια της συζήτησης. Μάλιστα όσο διαδραματιζόταν το συγκεκριμένο σκηνικό, ο κ. Τσίπρας είχε ανέβει ήδη στο βήμα και αφού ρώτησε εάν όλα είναι καλά και εάν είχε χτυπήσει η υφυπουργός, πρόσθεσε: «Σημασία έχει να σηκώνεσαι όταν πέφτεις».

Μάλιστα και ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας αναρωτήθηκε προς στιγμήν εάν «ζαλίστηκε ή σκόνταψε» η βουλευτής.