Σάλο προκάλεσε στο Twitter το σχόλιο του βουλευτή του ΜέΡΑ25, Κρίτωνα Αρσένη, για τη φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη στη Σαμοθράκη. Στην ανάρτησή του, έκανε λόγο για «ιδιωτικά κατσίκια», τα οποία τρώνε ανεξέλεγκτα τα δέντρα και γι’ αυτό, όπως ισχυρίζεται, η μόνη ελπίδα για να σωθούν τα δάση του νησιού είναι να φύγουν από τη Σαμοθράκη.

«Ο κίνδυνος για τη Σαμοθράκη ξεκινάει μετά την κατάσβεση. Στο εμβληματικό βελανιδοδάσος Μαρτίνι είχε να βγει νέο δέντρο 40 χρόνια. Τα τρώγανε τα ανεξέλεγκτα ιδιωτικά κατσίκια. Μετά την πυρκαγιά η μόνη ελπίδα για τα δάση του νησιού είναι να φύγουν τα κατσίκια από το βουνό» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κρίτωνας Αρσένης.

Όπως ήταν λογικό, οι χρήστες του Twitter, δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το tweet του βουλευτή και έσπευσαν να κάνουν… επίκληση στα «δημόσια» κατσίκια. Ανάμεσα σε όσους απάντησαν στον Κρίτωνα Αρσένη ήταν και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάτω τα ιδιωτικά κατσίκια, θέλουμε μόνον δημόσια κατσίκια».

Δείτε κάποιες από τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter: