«Μετά από 14 χρόνια, ο κ. Μητσοτάκης της παράταξης της χρεοκοπίας και του χρεοκοπημένου κόμματος, επανέλαβε στη «συνέντευξη» στην ΕΡΤ πως η χώρα και η οικονομία είναι θωρακισμένες σχολιάζει η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Όλγας Γεροβασίλη αναφορικά με τη χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.

Σύμφωνα με τη βουλευτή, ο πρωθυπουργός «δεν θέλει πρόωρες εκλογές αλλά θα τις κάνει και θα φταίει ο Τσίπρας, ο τοξικός, που τις ζήτησε. Δε θα φταίνε τα spread των δεκαετών ομολόγων τα οποία εκτινάχθηκαν, ούτε η αισχροκέρδεια την οποία ενθάρρυνε, ούτε οι περιπέτειες στις οποίες μας ενέπλεξε, ούτε ότι σκέφτεται να αποδράσει».

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να λειάνει το έδαφος για να «αποδράσει με πρόωρες εκλογές», πριν αρχίσουν οι λογαριασμοί του φθινοπώρου. Κατά την Κουμουνδούρου: ««Σε κάθε περίπτωση, καλοδεχούμενη η κωλοτούμπα του. Η μόνη του συνέπεια άλλωστε τα τρία χρόνια που κυβερνά ήταν η εξυπηρέτηση συμφερόντων των ισχυρών. Αλλά όποτε και να στήσει τις κάλπες, αυτά τελικά δεν θα είναι ικανά να τον προστατεύουν από τη λαϊκή δυσαρέσκεια».