Μια άκρως ανθρώπινη στιγμή εξελίχθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων επί της πρότασης δυσπιστίας που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αντίκρισε τη μαυροφορεμένη βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού που έχασε τον αδελφό της Τζώρτζη στις 13 του μηνός, όταν η μοιραία Ferrari που οδηγούσε έπεσε πάνω στη νησίδα της λεωφόρου Βουλιαγμένης και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο πρωθυπουργός την έπιασε από τους ώμους και της μετέφερε και δια ζώσης (καθώς είχαν μιλήσει και τηλεφωνικά εκείνες τις μέρες του δυστυχήματος) τα θερμά του συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο, ενώ της επανέλαβε πως ο,τιδήποτε χρειαστεί θα είναι δίπλα της. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες τη ρώτησε για την κατάσταση της υγείας της νύφης της, που ήταν συνοδηγός στο πολυτελές αυτοκίνητο.

Τα συλλυπητήρια του πρωθυπουργού στην Κατερίνα Μονογυιού

«Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά έχει ξεφύγει τον κίνδυνο κύριε πρόεδρε» της είπε η βουλευτής, ευχαριστώντας τον που βρίσκεται στο πλάι της από την πρώτη στιγμή που χτύπησε το κακό την οικογένειά της. «Να είσαι ακόμη πιο κοντά στη μητέρα του τώρα, γιατί σε έχει ανάγκη» της είπε ο πρωθυπουργός.    

Τα συλλυπητήρια του πρωθυπουργού στην Κατερίνα Μονογυιού