Για τις 12 Μαΐου διεκόπη η εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου απαντώντας στο αίτημα των συνηγόρων για μεταφορά της δίκης σε άλλη δικαστική αίθουσα, σημείωσε πως είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας. «Είμαστε δικαστές και κληθήκαμε να δικάσουμε εδώ ( Κορυδαλλός). Είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας εφόσον μας ενημερώσουν ότι υπάρχει κατάλληλος χώρος εμείς θα μετακινηθούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν η πρόεδρος ζήτησε να φέρουν στο δικαστήριο κατάλογο από το υπουργείο Παιδείας με τις ημερομηνίες των εξετάσεων των παιδιών στα γειτονικά σχολεία, αφήνοντας μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεδριάσει το δικαστήριο Σάββατο ή και απόγευμα, ο δήμαρχος Κορυδαλλού αντέδρασε. Η πρόεδρος του επανέλαβε πως είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας η αλλαγή της αίθουσας «έχουμε εμείς αίθουσες και δεν σας τις δίνουμε;», είπε ενώ ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Κώστας Παπαδάκης πρότεινε να συνεδριάζει το δικαστήριο στην αίθουσα τελετών του Εφετείου.

Τέλος οι συνήγοροι υπεράσπισης που διορίστηκαν σήμερα από το δικαστήριο για να εκπροσωπήσουν κατηγορούμενο ζήτησαν περισσότερες μέρες για να ενημερωθούν για την ογκωδέστατη δικογραφία. «Κάντε μια προσπάθεια», τους είπε η πρόεδρος.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από τη δικαστική αίθουσα…