Σε νέα ολιγόλεπτη διακοπή προχώρησε το δικαστήριο της Χρυσής Αυγής μετά την πρόταση της εισαγγελέως να συνεδριάζει Σάββατο προκαλώντας πανδαιμόνιο.

Νωρίτερα είχε τεθεί από τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής και πάλι το θέμα της μεταφοράς της δίκης σε άλλη αίθουσα, τονίζοντας τα προβλήματα για την τοπική κοινωνία αλλά και για τη στενότητα του χώρου.

Το αίτημα βρήκε στήριξη και από δικηγόρους των κατηγορουμένων με τον συνήγορο του Νίκου Μιχαλολιάκου, Τάκη Μιχαλόλια, να θέτει θέματα ακαταλληλότητας της αίθουσας.

Το λόγο πήρε ο δήμαρχος του Κορυδαλλού κ. Κασιμάτης ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα από τη διεξαγωγή της δίκης στον Κορυδαλλό και ανέφερε ότι «και σήμερα τα σχολεία είναι κλειστά και τα παιδιά θα πάνε σε άλλα σχολεία γειτονικών περιοχών για να δώσουν εξετάσεις. Κάνω έκκληση στη λογική και την ευαισθησία σας».

Το αίτημα του δημάρχου υποστήριξε και ο υπερασπιστής των μελών του ΠΑΜΕ που δέχθηκαν επίθεση από μέλη της ΧΑ.

Από την πλευρά της ΠΟΕΣΥ έλαβε το λόγο ο κ. Γ. Σαββίδης κάνοντας λόγο για τα προβλήματα των δημοσιογράφων.

Πάντως, από την πλευρά των συνηγόρων της οικογένειας του Παύλου Φύσσα τέθηκε θέμα που αφορά σε αιτήματα από κατηγορουμένους για διορισμό δικηγόρων σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της δίκης.