Για τις 10:30 το πρωί είχε προγραμματιστεί αρχικά να ξεκινήσει σήμερα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων με θέμα την «κρίση ακρίβειας και την απουσία πολιτικής βούλησης εκ μέρους της κυβέρνησης να προστατεύσει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις». Η συζήτηση διεξάγεται με πρωτοβουλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο την Παρασκευή ο Πρόεδρος του Σώματος Κώστας Τασούλας ενημέρωσε τους βουλευτές ότι η συζήτηση θα πήγαινε για σήμερα στις 11:00 το πρωί. Τελικά, μετατέθηκε για τις 12:15 εξαιτίας της επίσκεψης στο Κοινοβούλιο του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, βρίσκεται αυτή την ώρα στη Βουλή, όπου ο κ. Τασούλας έχει συνομιλίες μαζί του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.