Εντείνουν τους προεκλογικούς ρυθμούς οι υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής και επιχειρούν τις ημέρες που απομένουν μέχρι να στηθούν οι κάλπες της 5ης Δεκεμβρίου, να επισκεφθούν όσο γίνεται περισσότερες περιοχές.

Στο πλαίσιο αυτό ο Νίκος Ανδρουλάκης σήμερα θα βρίσκεται στη Δυτική Αθήνα και αφού συναντηθεί με φορείς και απλούς πολίτες, στις 18:30 θα απευθύνει ομιλία σε συγκέντρωση στο δημαρχείο Κορυδαλλού, ενώ στις 20:00 στο δημαρχείο Περιστερίου.

Αύριο Παρασκευή, μεταβαίνει για περιοδεία στη Θεσσαλία. Θα ξεκινήσει από τη Μαγνησία όπου στις 18:00 θα απευθύνει ομιλία στο Βόλο, στον Πολυχώρο Ergon Showground (Τσαλαπάτα), και μόλις τελειώσει θα φύγει οδικώς κατευθείαν έτσι ώστε στις 20:00 να βρίσκεται στο ξενοδοχείο Divani Hotel της Λάρισας όπου θα απευθύνει νέα ομιλία.

Το πρωί του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μιλήσει στην Καρδίτσα (Παυσίλυπο) και στις 13:00 στα Τρίκαλα, στο καφέ του μουσείου Τσιτσάνη. Εν συνεχεία, θα μεταβεί στην Ήπειρο και την Ηγουμενίτσα, όπου στις 19:00 το απόγευμα θα μιλήσει στο Lift Cafe (Εθνικής Αντιστάσεως 20). Την δε Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 11:00 θα μιλήσει στα Γιάννενα (Grand Serai Hotel) ενώ στις 18:00 της ίδιας ημέρας στην Άρτα (Καφέ Βυζάντιο).