Απαραίτητη θεωρεί τη διεξαγωγή τουλάχιστον μιας τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του Κινήματος Αλλαγής ο Παύλος Χρηστίδης που διεκδικεί τον θώκο στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ της 5ης Δεκεμβρίου. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ, «θα σηματοδοτήσει την ενότητα της παράταξης, το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες, το ζητάει η βάση μας, αλλά θα είναι και δυνατή σημειολογία να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον»

Μάλιστα σημείωσε πως από μέρους του έχει εξαντλήσει κάθε δυνατότητα προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η δημόσια συζήτηση και εκτιμά ότι στο τέλος θα γίνει παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν (σ.σ. ο Γιώργος Παπανδρέου έχει θέσεις του δικούς του όρους).

Ερωτηθείς για τα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης που δίνει στο ΚΙΝΑΛ ένα ποσοστό κοντά στο 10% στις εθνικές εκλογές, είπε πως «η δικιά μας παράταξη μπορεί να γίνει παράταξη ελπίδας. Είμαστε εδώ και για να ενώσουμε και να ανανεώσουμε την παράταξη, αλλά και για να την διευρύνουμε σε ακροατήρια με τα οποία σήμερα η παράταξη δεν συνομιλεί. Σε αυτά τα ακροατήρια απευθύνεται η δική μου υποψηφιότητα, στο 25% των Ελλήνων που βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας, στους διανομείς οι οποίοι δουλεύουν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, στις καθαρίστριες οι οποίες σε όλη τη χώρα παλεύουν μέσα κι έξω από τα σχολεία, σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που νιώθουν ότι το πολιτικό σκηνικό δεν τους απευθύνεται. Δεν δίνω μια μάχη συμβόλων, αλλά μια μάχη πολιτικής.

Το ΠΑΣΟΚ, ο ήλιος, ο φάρος μας, δεν έχει φύγει ποτέ και δεν θα φύγει ποτέ από τα ψηφοδέλτιά μας, από εκεί και πέρα είναι να δούμε γιατί έφυγε ο κόσμος τα προηγούμενα χρόνια και με αυτόν τον κόσμο θέλω να συζητήσω, να βάλω τα προβλήματά του στο τραπέζι και να τα λύσω. Αυτό δεν θα το κάνω μόνος μου, θα το κάνω με όλους τους συνυποψήφιούς μου, με όλους τους συμπολίτες που θα έλθουν να ψηφίσουν στην κάλπη στις 5 Δεκεμβρίου. Με ενδιαφέρει το μέλλον της παράταξης και του τόπου. Σήμερα οι κόρες ζουν χειρότερα απ’ ότι οι μάνες τους. Με προβληματίζει το ότι πηγαίνει μια νέα κοπέλα να προσληφθεί και ο εργοδότης την ρωτά αν σκοπεύει να μείνει έγκυος και αυτό είναι κριτήριο για το αν θα προσληφθεί. Αυτό πρέπει να αλλάξει και έχουμε τους όρους και τις δυνατότητες να αλλάξει».