Ελληνοτουρκικά, ψηφιοποίηση του κράτους αλλά και η πανδημία αποτελούν τα θέματα που απασχολούν κατά κύριο λόγο την κοινωνία.

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Βήμα της Κυριακής «μέτρησε» πως βλέπουν οι πολίτες και τις επιδόσεις των υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη ανάλογα με τον τομέα ευθύνης τους.

Ο Νίκος Δένδιας παραμένει πρώτος σε δημοφιλία υπουργός, εισπράττοντας ακόμα την εμφάνιση που έκανε αίσθηση στην κοινή του συνέντευξη Τύπου με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου μέσα στην Τουρκία.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ακολουθεί στην δεύτερη θέση, καθώς οι τομές που έχουν γίνει στην ψηφιοποίηση του κράτους και την διευκόλυνση των πολιτών έχουν αλλάξει την καθημερινότητα προς το καλύτερο.

Εντυπωσιακό είναι και το θετικό αποτύπωμα που άφησε ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας από την διαχείριση της πανδημίας.

Ο κ. Κικίλιας υπήρξε υπουργός Υγείας στο διάστημα της κορύφωσης της κρίσης με τον κορονοϊό και είναι τρίτος σε δημοφιλία υπουργός της κυβέρνησης με τους πολίτες να δείχνουν ότι βλέπουν θετικά την διαχείριση μιας από τις δυσκολότερες κρίσεις στην σύγχρονη ιστορία της χώρας που κόστισε και κοστίζει ζωές. Μιας κρίσης που σε κάποιους τομείς της υγείας έγινε ευκαιρία για να αλλάξουν κακώς κείμενα που ταλαιπωρούσαν υγειονομικό προσωπικό αλλά και πολίτες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.