Έντονη κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης ασκεί για ακόμη μία φορά ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Μέσα από άρθρο του στο «Παρόν της Κυριακής», ο βουλευτής και πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  «η θέση της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας επιδεινώνεται από την πολιτική του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του, που αντιμετωπίζει  την πανδημία, τις πυρκαγιές, την παιδεία και την εκπαίδευση, την οικονομία και το αναπτυξιακό μοντέλο με καταστροφικές συνέπειες» ενώ παράλληλα «φέρνει εργασιακό αρμαγεδώνα και επιτίθεται στις συντάξεις».

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αναφέρεται σε παταγώδεις αποτυχίες της κυβέρνησης στην διαχείριση όλων των μεγάλων κρίσεων και προσθέτει πως «η ομάδα των “αρίστων” είναι υπόλογη για τα ολέθρια αποτελέσματα στην πανδημία, την οικονομική ζωή, την κοινωνική ειρήνη, τα όνειρα των νέων και τελευταία στις πυρκαγιές που σηματοδοτούν κυριολεκτικά την καμένη γη».

«Το προσωποπαγές κυβερνητικό καθεστώς στέρεψε και αποσυντίθεται στα εξ ων συνετέθη. Στηρίχθηκε κατά βάση στο ετερόκλητο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, αλλά οι ιστορικές νομοτέλειες, θέτουν τη ΝΔ απέναντι στο προοδευτικό μέτωπο που εκκινεί από τα κάτω ως ιστορική και κοινωνική αναγκαιότητα», τονίζει ο Αλέκος Φλαμπουράρης και συμπληρώνει «η δυστοπία βρίσκεται ήδη σε αποδρομή και οι Προοδευτικές Δυνάμεις με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι έτοιμες να γίνουν η μελωδική φωνή των πολλών».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.