«Να ανοίξει πάλι ο φάκελος της «Siemens», να καταλογιστούν τα ποσά που αντιστοιχούν στη λίστα Λαγκάρντ ή στις λίστες του Λουξεμβούργου και να μην μπαίνουν στα συρτάρια οι υποθέσεις, προκειμένου Σαμαράς και Βενιζέλος να καλύψουν τους συνεταίρους» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Ο κ.Καμμένος υποστήριξε επίσης, ότι «ο Χριστοφοράκος είναι ακόμα στα χέρια της κυρίας Μέρκελ στο Βερολίνο και τις καταθέσεις για το ποιοι πολιτικοί τα έπαιρναν, τις κρατά κρυφές η Γερμανία».

Αναφορικά με το θέμα της μετεκλογικής του στάσης ο κ. Καμμένος είπε ότι το κόμμα του θα μπει στη Βουλή και αναφορικά με μια πιθανή συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «πρέπει να δούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Πιστεύω ότι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με στόχο να αντιμετωπίσει την ξένη κατοχή στη χώρα μας, τον εκβιασμό από το τρίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου – Παπανδρέου με τη βοήθεια του Θεοδωράκη που θα οδηγεί σε νέα μνημόνια και σε νέα εξαθλίωση του ελληνικού λαού και η καλή πρόθεση να ενώσουμε τους Έλληνες και να μην ακολουθήσουμε την πολιτική των δύο άκρων, αλλά την πολιτική της εθνικής θέσης, νομίζω ότι μπορούν να βοηθήσουν στο να μπορούν να γίνουν αποδεκτές οι κόκκινες γραμμές οι δικές μας, αλλά και από την άλλη πλευρά να υπάρχει μία κοινή πολιτική που θα είναι ακόμα πιο ισχυρή στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές».

Τέλος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφερόμενος στην παρουσία του κόμματός του σε μια πιθανή συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορούν να εγγυηθούν τις κόκκινες γραμμές για τα εθνικά θέματα, τα θέματα της θρησκείας και τα θέματα της προστασίας της ιδιοκτησίας».