Στη Λέσβο θα βρίσκεται σήμερα αλλά και όλο το Σαββατοκύριακο ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο πολιτικός αρχηγός θα δώσει το παρών στο 30ό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος που ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται στις 11 Ιουλίου, με σύνθημα «Σε Ελλάδα και Τουρκία, ίδιος ο εχθρός: ΝΑΤΟ – κυβερνήσεις – καπιταλισμός. Ο σοσιαλισμός είναι το μέλλον».

Ο κ. Κουτσούμπας θα έχει την ευκαιρία μεταξύ άλλων να περιοδεύσει στη Μυτιλήνη και να συνομιλήσει με πολίτες της περιοχής και μέλη εργατικών σωματείων, ενώ αύριο θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας, που θα έχει ως επικεφαλής τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του, Κεμάλ Οκουγιάν, ενώ στις 20:00 θα χαιρετίσει τη συγκέντρωση στην πλατεία Σαπφούς. Στην ίδια συγκέντρωση θα απευθύνει μήνυμα και ο κ. Οκουγιάν ενώ θα μιλήσει και ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.