Πυρά κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, χωρίς πάντως να τον κατονομάσει, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, και στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, Λεωνίδας Γρηγοράκος και έκανε λόγο για υπονόμευση, με αφορμή τους χθεσινούς διαξιφισμούς του υπουργού Μεταφορών με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε αρχηγούς, αρχηγικούς και αρχηγόπουλα. (…) Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι κατά των διαγραφών, αλλά όταν έδινε τη μάχη κάποιοι απουσίαζαν… Τη μάχη την έδωσε μόνος του με δυο-τρεις άλλους», δήλωσε μιλώντας στο ΣΚΑΪ. «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» πρόσθεσε με νόημα.

«Η χθεσινή συζήτηση δεν ήταν για την εξωτερική μας πολιτική, για τη λειτουργία του κόμματος, είναι δυνατόν να μιλάμε για την Συρία, και τον Έμπολα; Αυτό είναι πρωτόγνωρο. Κάθε φορά που το ΠΑΣΟΚ πάει να πάρει ανάσα πάνε να του την κόψουν αυτή την ανάσα, αποτελεί υπονόμευση.

Ο κ. Γρηγοράκος πρόσθεσε ότι «στην κοινωνία το ΠΑΣΟΚ έχει μεγαλύτερες κοινωνικές δυνάμεις αλλά ως κόμμα είναι μικρό και δημιουργούνται μεγάλες ανασφάλειες. Υπάρχουν νέα στελέχη στην Α’ και Β’ Αθήνας που παρεισφρέουν και ενισχύουν την ανασφάλεια.»

Εξάλλου, εκτίμησε ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι 180 βουλευτές για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τις διαφοροποιήσεις ανεξάρτητων βουλευτών και τη στάση της ΔΗΜΑΡ, λέγοντας ότι οι εκλογές είναι προ των πυλών.