«Πυρά» τόσο κατά της Κυβέρνησης όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Θανάσης Παφίλης.

«Ο λαός δεν πρέπει να αποπροσανατολισθεί από τα διάφορα παιχνίδια που παίζει η κυβέρνηση για να αποπροσανατολίσει τον λαό και να τον κρατήσει στον καναπέ, να του δημιουργήσει κάποιες αυταπάτες για πράγματα που μπορεί να γίνουν καλύτερα» τόνισε μιλώντας στο «Βήμα FM» ο κ. Παφίλης και πρόσθεσε: «Επίσης, να μην περιμένει σωτήρες από το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συμμετέχει με τον δικό του τρόπο σ’ αυτό το παιχνίδι της προεδρολογίας και το τελευταίο διάστημα αποκαλύπτεται. Έχουμε ένα «πολιτικό στριπτίζ» πάρα πολύ γρήγορο. Εννοώ για το που το πάει, αποκαλύπτει αυτά που εμείς λέγαμε και δεν μας πίστευαν -μπορεί να βγάλει συμπεράσματα ο εργαζόμενος- που ξεκινούν απ’ τις μεγάλες διακηρύξεις περί σκισίματος μνημονίων και κατάργησης νόμων κλπ, που κατέληξαν στο εξής: «Κι εμείς, παιδιά, τα ίδια θα εφαρμόσουμε και σας δίνουμε διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να κινδυνεύσετε».

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κομμουνιστικό Κόμμα, σημείωσε: « Όσοι επιλέγουν τον δρόμο της ΕΕ, δεν μπορεί να κοροϊδεύουν το λαό λέγοντας ότι μπορούν να ακολουθήσουν μια διαφορετική πολιτική, γιατί και να βγούμε από τα μνημόνια υπάρχει το μνημόνιο το μεγάλο, το ευρωπαϊκό μνημόνιο».