Εξώδικο έστειλε στον Καμμένο η Ραχήλ Μακρή

Ποιοι είναι οι λόγοι


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:34
02/10/2014
Εξώδικο έστειλε στον Καμμένο η Ραχήλ Μακρή
7
loading

Εξώδικη διαμαρτυρία κατά του προέδρου του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέστειλε η βουλευτής Κοζάνης του κόμματος, Ραχήλ Μακρή, με αφορμή την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κινήματος που θα συνεδριάσει την Τρίτη 7 Οκτωβρίου.

Στην εξώδικη διαμαρτυρία η κ. Μακρή επισημαίνει ότι «αν και δεν μου προκαλεί καμία κατάπληξη πλέον ο ασυνήθης και εξωθεσμικός –μη συνάδων με τα κοινοβουλευτικά ήθη- τρόπος με τον οποίο και αυτή τη φορά ενεργήσατε, σας επαναφέρω στην τάξη, υπενθυμίζοντάς σας τις προβλεπόμενες διαδικασίες που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας της κατά το άρθρο 30 Επιτροπής Δεοντολογίας του Κινήματος».

Η κ. Μακρή ζητά εντός τριών ημερών να της γνωστοποιηθούν εγγράφως:

«Α. Πότε συνεκλήθη η Επιτροπή, και με πρωτοβουλία τίνος εκ των (ανεξάρτητων) μελών της;

Β. Ποιο είναι το σκεπτικό της παραπομπής μου, που κρίθηκε (sic) ως απαραίτητη για τον "πειθαρχικό μου έλεγχο", για μια ανάρτηση στο facebook, όπου δεν αναφερόμουν ονομαστικά σε κανένα βουλευτή ή στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά χρησιμοποιούσα γενικούς και αφηρημένους χαρακτηρισμούς για να στιγματίσω προσβλητικές και αήθεις συμπεριφορές εναντίον μου;

Γ. Με ποιο έγγραφο και πότε μου κοινοποιήθηκε η σχετική "παραπομπή" μου;»

Η κ. Μακρή, απευθυνόμενη προς τον κ. Καμμένο επισημαίνει ότι «εάν οι δηλώσεις σας για την παραπομπή μου στην Επιτροπή Δεοντολογίας, δεν στερούνται ουσιαστικού περιεχομένου, σας καλώ να μου κοινοποιήσετε πάραυτα την υποτιθέμενη "αιτιολογημένη αναφορά" αυτής της Επιτροπής όπως ορίζει το καταστατικού του Κινήματος. Ειδάλλως θα σας καταγγείλω δημόσια για πρωτοφανή αντικαταστατική συμπεριφορά που με στοχοποιεί και με υπονομεύει προσωπικά και πολιτικά».

Τέλος η κ. Μακρή καλεί τον κ. Καμμένο και όλα τα μέλη και στελέχη του κινήματος ή και μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στα οποία, όπως λέει, οφείλει να κοινοποίηση της εξώδικη διαμαρτυρία, «να αποστείτε εφεξής οιασδήποτε δηλώσεως, σχολίου η υπαινιγμού, δια του Τύπου ή των ΜΜΕ, ή των κοινωνικών δικτύων, που θα αφορά το πρόσωπό μου, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστώ να λάβω τα απαραίτητα νομικά μέτρα για την προστασία της πολιτικής αλλά και προσωπικής μου αξιοπρέπειας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, στις 29 Σεπτεμβρίου, είχε πει ότι η κ. Μακρή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της έτσι όπως εκφράστηκε αυτή μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για το λόγο αυτό παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων. Ο κ. Καμμένος είχε προσθέσει τότε ότι «για το μέλλον της κ. Μακρή στους ΑΝΕΛ θα αποφασίσουν η Επιτροπή Δεοντολογίας και φυσικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Διαβάστε ολόκληρο το εξώδικο

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar nikolaos

  το κιλό ο ασβέστης πόσο κάνει;;;;;

 2. avatar Voidi

  Η Ραχήλ προωθείται. Προσέξτε τη μάγκες, θα μας απασχολήσει στο μέλλον.
  Σε λίγο θα την καλούν τα κανάλια, σε όποιο πολιτικό γκρουπάκι κι'αν πάει. Θα λέει πράγματα που θέλουν τα αυτάκια μας να ακούσουν, μερικές αλήθειες, οξύς πολιτικός λόγος κλπ. Μόλις δουν ότι μπορεί να τραβήξει κόσμο, θα κάνει κόμμα. Λίγη προώθηση από τα media ακόμα, θα συνεχίζει να λέει αλήθειες, θα κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση. Θα μαζέψει και άλλους. Σε κάποια πακετωμένη κυβερνησούλα θα μπει μέσα και ο στόχος επετεύχθει!!.
  Με αυτόν τον τρόπο θα δικαιολογήσει και το ονοματάκι της στα παιδιά των σπηλαίων.
  Μετά θα χαθεί από το προσκήνιο και θα παίζει play station στη βιλάρα της, μετά από ένα μπάνιο στην πισίνα της, όπως ο τεράστιος πρόεδρος της "σιωπής" (καραμαν αλής).

 3. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

  ΚΑΚΩΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΑΙΓΚΟΝ ΝΑ ΑΥΤΟΨΕΚΑΣΤΕΙ !!

 4. avatar ΟΙΩΝΟΣ

  έλεος τι κάνετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

 5. avatar Χρήστος

  Οι αποφάσεις των κομμάτων σχετικά με διαγραφές δεν υπόκεινται σε κανένα νόμο, παρά μόνο στον κανονισμό τού κόμματος.
  Επομένως, το εξώδικο είναι χωρίς νομική βάση

 6. avatar sotiris34

  Έχω σταματήσει να διαβάζω Μίκυ-Μάους, τώρα παρακολουθώ μόνο Ρ. Μακρή!!!

 7. avatar sotiris34

  Έχω πάψει πια να διαβάζω Μίκυ-Μάους, τώρα παρακολουθώ μόνο Ρ. Μακρή!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει