Συνάντηση με τους δημάρχους Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, Δέλτα Μίμη Φωτόπουλο, Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, Σιθωνίας Ιωάννη Τζίτζιο και Πολυγύρου Αστέριο Ζωγράφο, είχε σήμερα στο γραφείο του για το ζήτημα της αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.

Ο κ. Ανδριανός υπογράμμισε στους δημάρχους ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των αθλουμένων και των θεατών των εγκαταστάσεων. Ο υφυπουργός άκουσε με κατανόηση το επιχείρημα των δημάρχων ότι από τον Απρίλιο, ένα μήνα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, μέχρι και την ανάληψη τον Σεπτέμβριο των καθηκόντων από τις νέες δημοτικές αρχές, που εξελέγησαν περίπου στα τρία τέταρτα των Δήμων της Επικράτειας, σημειώθηκαν σε πολλές περιπτώσεις κωλυσιεργίες στην υλοποίηση των προϋποθέσεων για την έκδοση αδειοδοτήσεων, με αποτέλεσμα να παρέλθει η προθεσμία της εκδοθείσας παράτασης μέχρι τις 31/8, χωρίς γι’ αυτό να ευθύνονται οι νεοεκλεγείσες δημοτικές αρχές.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.