Με ήπια συμπτώματα παραμένει στο σπίτι του ο 52χρονος βουλευτής Δωδεκανήσων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Παππάς που διαγνώστηκε με κορονοϊό. Έχει μεν αυτή την κατάπτωση που νιώθουν οι περισσότεροι από όσους έχουν προσβληθεί, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό, όπως μας επισημαίνουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του.

Επικοινωνεί κανονικά με τους συνεργάτες του, απλώς παραμένει στο σπίτι μέχρι να κάνει τον κύκλο της η ασθένεια και να περάσει το δεκαπενθήμερο της καραντίνας.

Θυμίζουμε ότι ο βουλευτής ενημέρωσε ο ίδιος τους συμπολίτες του ότι προσβλήθηκε από κορονοϊό με ανάρτησή του στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αγαπητές φίλες και φίλοι, τιμώντας τη μεταξύ μας σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, σας ενημερώνω πως σήμερα υποβλήθηκα σε μοριακό και rapid τεστ Covid-19, τα οποία είναι θετικά. Η ευλαβική τήρηση εκ μέρους μου όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, η αυξημένη επαγρύπνηση, οι συνεχείς έλεγχοι, δεν στάθηκαν αρκετοί και ο ιός “χτύπησε” και τη δίκη μου πόρτα. Έχω ήδη ενημερώσει όλες και όλους με τους οποίους ήρθα σε επαφή τις τελευταίες ημέρες και με την καθοδήγηση των ιατρών θα παραμείνω σε καραντίνα το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αγαπητές φιλές και φίλοι, εφιστώ την προσοχή σας: όχι στη χαλάρωση, όχι στον εφησυχασμό, πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων γιατί ο αόρατος εχθρός είναι ακόμα ανάμεσά μας».

Προληπτικά έχει τεθεί σε καραντίνα και ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος κ. Γιάννης Μπούγας καθώς επίσης και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Μπάμπης Σιάτρας, οι οποίοι είχαν συναντηθεί τις τελευταίες ημέρες με τον κ. Παπππά.