Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, άναψε κόκκινο για το καρναβάλι στην Πάτρα, μετά τη σύσκεψη για την αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή.

«Είναι επικίνδυνο και μόνο που το συζητάμε», ανέφερε αρχικά ο κ. Χρυσοχοΐδης για το αν θα γίνει το καρναβάλι στην Πάτρα, προσθέτοντας: «Ας το ξεχάσουμε και φέτος, δεν μπορεί να γίνουν τέτοιες εκδηλώσεις, είναι επικίνδυνο και μόνο που το συζητάμε».

Σε ερώτηση για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο, ο υπουργός, ανέφερε ότι θα έρθει σύντομα πάλι στην Πάτρα, φέρνονας πολύ καλά νέα.

Ο υπουργός επίσης, τόνισε ότι θα είναι πολύ αυστηρές οι κυρώσεις σε όσους επιχειρηματίες μετατρέπουν τα μαγαζιά τους σε μπαρ «ορθάδικα».

«Σας παρακαλώ, βάλτε όλοι πλάτη»

Αμέσως μετά τη σύσκεψη στην αχαϊκή πρωτεύουσα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε: «Το ξέρω έχετε κουραστεί, οι επαγγελματίες χάνουν χρήματα, όμως η Κυβέρνηση είναι από την αρχή δίπλα σας, βοηθάει τους πάντες και όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε».

Ο υπουργός είπε μεταξύ άλλων «Βάλτε πλάτη και εσείς λίγο παιδιά… το ξέρω είναι δύσκολο, βρισκόμαστε όμως σε μια πολύ δύσκολη στιγμή», έχοντας στα χέρια του έναν χάρτη με την μετάδοση του ιού στην πόλη των Πατρών.

Πηγή βίντεο: tempo24