Θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες οι επισκέψεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα υπουργεία προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τους νέους υπουργούς τα προβλήματα και τις προτεραιότητες κάθε χαρτοφυλακίου.

Έτσι, μετά την επίσκεψη στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στις αρχές της εβδομάδας, όπου είχε πολύωρη συνάντηση με τον κ. Κώστα Σκρέκα, ο πρωθυπουργός αναμένεται τώρα να μεταβεί την Παρασκευή στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να έχει σύσκεψη με τον νέο πολιτικό προϊστάμενο, Σπήλιο Λιβανό, τον επίσης νέο υφυπουργό Γιάννη Οικονόμου καθώς επίσης και την Φωτεινή Αραμπατζή η οποία παρέμεινε κανονικά στη θέση της μετά το τελευταίο ανασχηματισμό.

Για το Μέγαρο Μαξίμου το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς αφενός η κυβέρνηση θέλει να ρίξει το βάρος στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο και αφετέρου είναι από τα χαρτοφυλάκια που θα κληθούν να διαχειριστούν σημαντικούς οικονομικούς πόρους από το ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης το προσεχές διάστημα, στο πλαίσιο της επούλωσης των πληγών που έχει αφήσει η πανδημία.