Ο υπουργός Υποδομών, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, έκανε δεκτή την πρόταση του βουλευτή της Ν.Δ. Σταύρου Καλαφάτη, να γίνει ειδική συζήτηση στη Βουλή για το θέμα του Μετρό Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή και της δημοτικής αρχής, σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Καλαφάτη

Η πρόταση διατυπώθηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής κι ο κ. Καλαφάτης επισήμανε ότι «είναι αναγκαίο ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο των πολιτικών ενεργειών που μπορούν και πρέπει να προωθηθούν για την άρση των εμποδίων που καθυστερούν την εξέλιξη του έργου».

Την Πέμπτη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις σχετικά με το έργο του Μετρό και τα αρχαία στο σταθμό της Βενιζέλου.

Επίσης ο κ. Καλαφάτης ζητάει από τον κ. Μπουτάρη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλο να ορίσουν ειδική συνεδρίαση του Σώματος, πριν από τις 22 Ιουλίου, με θέμα τις θέσεις του Δήμου για το Ρυθμιστικό Θεσσαλονίκης, ενόψει της συζήτησης του νομοσχεδίου της κυβέρνησης στη Βουλή.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.