Το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στον αγώνα ζωής που δίνει ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδα Γρηγοράκο, στέλνει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο βουλευτής του Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών του ΚΙΝ.ΑΛ. προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου αναφέρει τα εξής: «Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σωτηρία Σωκράτης Μητσιάδης με ενημέρωσε ότι ο συνάδελφος και φίλος μας Λεωνίδας Γρηγοράκος δίνει τη μάχη με κουράγιο και δύναμη. Λεωνίδα, σ’ αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε!».

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σωτηρία Σωκράτης Μητσιάδης με ενημέρωσε οτι ο συνάδελφος και φίλος μας Λεωνίδας Γρηγοράκος δίνει τη μάχη με κουράγιο και δύναμη.
Λέωνιδα, σ’ αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε!

Δημοσιεύτηκε από Andreas Loverdos στις Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020

Θυμίζουμε ότι ο Λεωνίδας Γρηγοράκος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία» καθώς διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του δεν ήταν καλά.

Οι γιατροί έκριναν σκόπιμο να τον διασωληνώσουν προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν περαιτέρω δυσάρεστες επιπλοκές. Χθες υπήρξε μάλιστα και επικοινωνία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια για την κατάσταση του πρώην μέλους του Κοινοβουλίου, ο οποίος σημειωτέον είναι γιατρός και μάλιστα καθηγητής Εντατικής Θεραπείας – Πνευμονολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και αναπληρωτής υπουργός Υγείας.