Τη σπουδαιότητα της προσέλευσης των πολιτών στις κάλπες στο β’ γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών τόνισαν μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος οι υποψήφιοι περιφερειάρχες.

ΑΘΗΝΑ:

«Σήμερα μιλούν οι πολίτες με ψήφο ευθύνης, γυναίκες και άνδρες αποφασίζουν για τον περιφερειάρχη, αποφασίζουν για το μέλλον της Αττικής. Τους καλώ να έρθουν στις κάλπες» είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός.

«Να πάρουμε τις ζωές μας πίσω επιλέγοντας ποιους θα μας κυβερνήσουν στις περιφέρειες και στους δήμους και ποιους θα στείλουμε στην Ευρωβουλή. Αν δεν ήμουν αισιόδοξη και πεισματάρα ότι μπορούμε εμείς οι πολίτες να πάρουμε τις ζωές μας, στα χέρια μας, δεν θα είχα μπει επικεφαλής του συνδυασμού», τόνισε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Έκκληση στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης. «Οι εκλογές αυτές είναι πάρα πολύ κρίσιμες για τη χώρα. Γι αυτό κάνω έκκληση στον κόσμο να έρθει να ψηφίσει, να μην αφήσει το δικαίωμα σε άλλους να αποφασίσουν για αυτόν», δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης και πρόσθεσε: «Η συμμετοχή είναι το πρώτιστο. Να έρθουν να ψηφίσουν, ό,τι θέλουν να ψηφίσουν γιατί είναι πάρα πολύ κρίσιμες οι εκλογές».

«Σήμερα συμμετέχουμε, δεν απέχουμε. Ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί, με την ψήφο μας αποφασίζουμε για τον τόπο μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, όλοι μαζί γινόμαστε ένα για να πάμε την Κεντρική Μακεδονία μπροστά» τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.