«Θα είμαι στο δεύτερο γύρο», επανέλαβε για μία ακόμη φορά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι μέσα από τον προεκλογικό του αγώνα του δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθεί με ανθρώπους που δούλεψαν για να γίνει η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή μεγαλύτερη και όχι με εκείνους που θέλησαν να τη μικρύνουν για να φαίνονται κάποιοι μεγάλοι.

«Δεν υπερτιμώ και δεν υποτιμώ κανέναν. Έχω συν και πλην και δεν παριστάνω τον σοφό. Με χαρακτηρίζουν όμως η εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση», σημείωσε.

Ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε και στις χθεσινές αιχμές που άφησε για τις κασέτες με τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής. «Ηλία, πού είναι οι κασέτες;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε ότι μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή στις εκλογές, το θέμα ξεχάστηκε. «Αλλάζει θέση ο Σαμαράς και βουβαίνεται ο Κασιδιάρης. Ούτε κασέτες ούτε υπουργοί ούτε τίποτα. Αυτό είναι ένα πολιτικό θέμα που λέω δημόσια», συμπλήρωσε.

Πάντως, στον απόηχο της συζήτησης, ζήτησε από τους Αθηναίους να του δώσουν το δικαίωμα να συνεχίσει τα έργα που δεν έκανε ο «άφαντος Καμίνης».