Βαρείς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε κατά του Μανώλη Γλέζου ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος αποκάλεσε «νούμερο» τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μίλησε για «αστεία υποψηφιότητα».

«Δεν μπορεί τον άλλον που είναι ”νούμερο”, που δεν μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου», δήλωσε ο κ. Πάγκαλος στο Βήμα FM, αναφερόμενος στον κ. Γλέζο.

Παράλληλα, επιτέθηκε και στη Ρένα Δούρου, την οποία κατηγόρησε πως παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα». «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», ανέφερε.

Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή της εκπομπής πως το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο πρώην υπουργός είπε πως είναι σαφές πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά».

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε εξωφρενική συμπεριφορά την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τον ενοχλεί βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες, ψηφίζει «το παράλογο και το εξωφρενικό».