Γυρνώντας από την Κρήτη σήμερα το πρωί, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης είπε να κάνει μια επίσκεψη στο εργοτάξιο της περιοχής του Ελληνικού προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι σε ποια κατάσταση βρίσκονται τα έργα του πρώην δυτικού αερολιμένα.

Τράβηξε λοιπόν ένα βίντεο μπροστά στην είσοδο του εργοταξίου, στο οποίο αφηγείται μέσα σε περίπου δύο λεπτά τι ακριβώς είδε και το ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Μας έφαγε η σκόνη» δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μπροστά στην κάμερα ειρωνικά. «Περνάς από την παραλιακή, βλέπεις τις τέντες και τις ταμπέλες και λες κάτι γίνεται.

Μπαίνεις λίγο και να η κατάσταση» γράφει πάνω από τη φωτογραφία που τράβηξε και δείχνει την είσοδο κλειστή.

Δημοσιεύτηκε από Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis στις Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020

Και δεύτερη ανάρτηση

Ακολούθως με δεύτερη ανάρτησή του, επιτίθεται στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, χωρίς να τον κατονομάζει.

«Το «εργοτάξιο» του ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ μπουλντοζιέρη, που θα ξεκίναγε σε δέκα μέρες τον Ιούλιο του 2019 που γίναν κυβέρνηση, όπως είναι σήμερα 2/11/2020 μετά από 16 μήνες !!!

Ο ορισμός του ξεφτιλισματος των Μωυσυδων, των πωλητών νανογιλέκων που γίναν υπουργοί και των ΠΕΤΣΟταισμενων ΜΜΕ που ξεκοκαλίζουν τα λεφτά του «μαξιλαριού»…» αναφέρει επί λέξει (η ορθογραφία δική του).

Τι απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης

Απαντώντας στην ανάρτηση του κ. Πολάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει από το Twitter του πως το ΦΕΚ για τα έργα προβλέπει τη διάλυση του εργοταξίου για τις κατεδαφίσεις μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

«Ο κ. Πολάκης, ο οποίος υπήρξε Αν. Υπουργός επί 5 έτη, δεν έχει την ικανότητα να διαβάζει ούτε ένα ΦΕΚ.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 2654/30.06.2020 το εργοτάξιο για τις κατεδαφίσεις θα έχει διαλυθεί και ολοκληρώσει, έως το αργότερο τις 31/10.

Πήγε σήμερα 02 Νοε και ψάχνει τις μπουλντόζες..» έγραψε χαρακτηριστικά.