Μετά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση που κατήγγειλε επίθεση από χάκερ στη σελίδα και το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ένα ακόμη σημαίνων στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται να κάνει λόγο για ανάλογες κινήσεις και στους δικούς του λογαριασμούς στα social media.

Ειδικότερα, ο τομεάρχης Οικονομίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υπουργός Νίκος Παππάς επισημαίνει ότι δέχθηκε διαδικτυακή επίθεση από άγνωστους που επιχείρησαν να κατεβάσουν το προφίλ του στο Facebook, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

«Ευτυχώς ήμασταν προετοιμασμένοι με τους συνεργάτες μου μετά την ενημέρωση των όσων συνέβησαν στον Γιάννη και αποσοβήσαμε μια τέτοια εξέλιξη» τονίζει ο κ. Παππάς, προσθέτοντας ότι «διόλου τυχαία δεν είναι η επίθεση αγνώστων στα μέσα επικοινωνίας των στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ωστόσο κάτι τέτοια «δεν μας πλήττουν. Αντίθετα – δυστυχώς για τους εμπνευστές της επίθεσης, μας δυναμώνουν. Είμαστε σίγουροι ότι οι αρμόδιες αρχές θα εντοπίσουν σύντομα τους υπεύθυνους αυτών των πρακτικών»