«Να μην εκβιάζει ο πρωθυπουργός το εκλογικό σώμα»

«Οι πολίτες δε θα δεχθούν τα αδιέξοδα του ΠΑΣΟΚ να γίνουν αδιέξοδα για τον τόπο»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0:10
26/10/2010
«Να μην εκβιάζει ο πρωθυπουργός το εκλογικό σώμα»
loading

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Πάνος Παναγιωτόπουλος με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού. Κάλεσε το Γιώργο Παπανδρέου να μην εκβιάζει το εκλογικό σώμα και σήκωσε το γάντι στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ένας πανικόβλητος πρωθυπουργός επιχείρησε, απόψε, να περάσει τον πανικό του στο εκλογικό Σώμα, για να αποφύγει την ήττα στις εκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία τον καλεί να αφήσει το «εμπόριο του φόβου» και να αλλάξει την πολιτική που ακολουθεί, για να αποφύγουμε, ως χώρα, το ναυάγιο.

Εμείς εργαζόμαστε για τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την ανάπτυξη του Τόπου. Μας απασχολεί, πριν απ’ όλα, πως θα βγει η Ελλάδα αλώβητη από την κρίση.

Ο πρωθυπουργός οφείλει να εργαστεί γι’ αυτό και όχι να εκβιάζει πολιτικά το εκλογικό σώμα. Όμως, ας μην κάνει λάθος ο κ. Παπανδρέου. Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο.

Αλλά ο ελληνικός λαός δεν θα δεχθεί ποτέ τα αδιέξοδα του ΠΑΣΟΚ να γίνουν αδιέξοδα για τον τόπο. Απόψε και οι τελευταίοι αναποφάσιστοι πολίτες, βλέποντας τον κ. Παπανδρέου, αποφάσισαν οριστικά τι είδους μήνυμα θα στείλουν στις 7 και στις 14 Νοεμβρίου».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει