Η βουλευτίνα και το μέντιουμ

Η μεγάλη... χασούρα και το μπέρδεμα με τον σύζυγό της!


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10:29
24/10/2010
Η βουλευτίνα και το μέντιουμ
loading

Γυναίκα πολιτικός εξαπατήθηκε από χαρτορίχτρα χάνοντας μια περιουσία στις επισκέψεις της και τον μελλοντικό της σύζυγο. Η όμορφη βουλευτής είχε πάθος στις χαρτορίχτρες, τα μέντιουμ και γενικά ότι μπορούσε να της προβλέψει το μέλλον.

Αυτό της το πάθος το είχε πληρώσει πολλές φορές όχι μόνο με υπέρογκα ποσά, αλλά και με χωρισμό από το σύντροφό της, ο οποίος την είχε προειδοποιήσει ότι κάποια στιγμή θα έφτανε και το τέλος της σχέσης τους εξαιτίας αυτής της, της συνήθειας.

Η πολιτικός, που δε μπορούσε να νικήσει αυτή της την εξάρτηση, επισκεπτόταν κρυφά διάφορες χαρτορίχτρες της περιοχής της, αλλά συνήθιζε να ταξιδεύει όπου της έλεγαν ότι κάποια μελλοντολόγος έκανε εύστοχες προβλέψεις. Όμως αυτό της το πάθος φαίνεται ότι το πλήρωσε ακριβά όταν έμαθε ότι μια προικισμένη μέντιουμ χαρτορίχτρα ήρθε στην Ελλάδα από γειτονική χώρα.

Η φήμη που είχε, ότι δηλαδή ήταν η μελλοντολόγος πολλών γνωστών κυριών, διαφόρων χωρών, της πολιτικής, αλλά και της σόου μπιζ την ξετρέλανε.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε στο τραπέζι της μελλοντολόγου, μεγάλα ποσά προκειμένου να τη συμβουλέψει επιχειρηματικά, αλλά και σε
προσωπικά ζητήματα.

Όμως η ιστορία δεν σταμάτησε εκεί…

Οι επισκέψεις της πολιτικού στη μέντιουμ συνεχίστηκαν κι εκτός Ελλάδος. Σε πύργο στη Ρουμανία, που είχε ενοικιάσει ειδικά για αυτές τις επισκέψεις της η πολιτικός, συναντούσε τη χαρτορίχτρα καταθέτοντάς της πάλι μεγάλα ποσά . Της κάλυπτε τα έξοδα μετακίνησης και την πλήρωνε διπλά για τις προβλέψεις της, αφού ήταν εκτός έδρας. Ο σύντροφός της πολιτικού, που κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει φρόντισε να μάθει για την απουσία της και τις επισκέψεις της στη Ρουμανία.

Ο ίδιος πίστεψε ότι είχε κάποια άλλη σχέση. Τελικά έπεσε από τα σύννεφα όταν βρέθηκε μπροστά στο θέαμα. Το χειρότερο όμως ήταν ότι εκτός από τα ποσά που η όμορφη βουλευτίνα κατέθετε στην χαρτορίχτρα, τον πύργο επισκεπτόταν κι άλλες γνωστές κυρίες, φίλες της βουλευτού .Όλες αυτές οι κυρίες μαζί έκαναν την χαρτορίχτρα αρκετές χιλιάδες ευρώ πιο πλούσια.

Ο σύντροφος της πολιτικού έγινε έξαλλος με το γεγονός και αυτό ήταν και η αιτία που της ζήτησε να ματαιώσουν και τα σχέδια του γάμου τους.
Η ιστορία αυτή στοίχισε ακριβά στη γοητευτική βουλευτή, γιατί έχασε το σύντροφό της, αλλά και τις επιχειρήσεις της, καθώς οι συμβουλές μελλοντολόγου την οδήγησαν σε λάθος επενδύσεις και τώρα στρέφεται και πάλι στο στίβο της πολιτικής.

Πηγή: newsbomb.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει