Στην Κω τη Δευτέρα η ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού

Φτάνει η πρώτη πτήση από το εξωτερικό μετά την επανεκκίνηση του τουρισμού


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:10
26/06/2020
Στην Κω τη Δευτέρα η ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού
2
loading

Στην Κω θα βρεθούν τη Δευτέρα ο υπουργός και ο υφυπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και Μάνος Κόνσολας, για την υποδοχή της πρώτης αεροπορικής πτήσης από το εξωτερικό, η οποία θα προσγειωθεί σε ελληνικό περιφερειακό αεροδρόμιο.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Κω, τη Δευτέρα, 29/06, στις 12:30 μ.μ., ο υπουργός Τουρισμού θα έχει συνάντηση με τοπικούς τουριστικούς φορείς στο Δημαρχείο του νησιού. Ακολούθως, στις 2:15 μ.μ., ο κ. Χάρης Θεοχάρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Το απόγευμα της Δευτέρας, στις 6 μ.μ. θα βρίσκεται στον αερολιμένα της Κω προκειμένου να υποδεχτεί την πρώτη διεθνή πτήση που θα προσγειωθεί σε περιφερειακό αεροδρόμιο της χώρας. Πρόκειται για πτήση της αεροπορικής εταιρείας TUI από τη Γερμανία, η οποία θα μεταφέρει στη χώρα μας 170 ιατρούς. Τα ταξίδι των Γερμανών ιατρών στην Ελλάδα έχει συμβολική αξία, καθώς έχει προσφερθεί σαν δώρο αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τη συνεισφορά τους στην καταπολέμηση του κορονοϊού στη Γερμανία. Μαζί με το γκρουπ των ιατρών στην Κω θα ταξιδέψουν επίσης ανώτατα στελέχη της TUI.

Την Τρίτη, 30/06, στις 9 π.μ., ο κ. Θεοχάρης θα έχει συνάντηση με τα στελέχη της TUI στην κωμόπολη Αντιμάχεια.

Ακολούθως, στις 11 π.μ., ο υπουργός Τουρισμού θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στην Κω μεταβαίνοντας στο Ασκληπιείο, όπου και θα παρακολουθήσει την τελετή αναπαράστασης του Όρκου του Ιπποκράτη.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ε.Μ

    Τραγική ειρωνία εκεί που αναδείχθηκε η Ιατρική δεν υπάρχει Νοσοκομείο που να πληροί τις προυποθέσεις ενός σύγχρονου νοσηλρυτικού ιδρύματος .Δεν πειράζει ας μην στεναχωρηθούν όλοι οι θπουργοί Υγείας που πέρασαν και υπάρχουν διότι υπάρχει ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο στα απέναντι παράλια που το διαφημίζουν οι rour operator για την ασφάλεια των ταξιδιωτών τους.

  2. avatar Pitogyros

    Κατα τα άλλα χαρδαλιας θα πάει Ασκληπιείο για να παρακολουθήσει όρκο Ιπποκράτη και το νησί δεν έχει ΜΕΘ. Που εδώ έπρεπε να έχουμε νοσοκομείο πρότυπο. Με ένα εκατομμύριο άφιξη τουριστών το καλοκαίρι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει