Την στιγμή που περίπου 10 με 15 άτομα επιχείρησαν να εισβάλλουνστο πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, όπως λέει ο ίδιος, περιέγραψε στο newsbeast.gr, ο Τάσος Μαυρίδης, στενός συνεργάτης του υπουργού Ναυτιλίας.

«Γύρω στα 10-15 άτομα που ήθελαν να εισβάλλουν στο γραφείο του κ. Βαρβιτσιώτη. Εμείς επειδή έχουμε ξαναζήσει παρόμοιες καταστάσεις ήμασταν ανήσυχοι και πήγαμε να κλείσουμε την πόρτα. Μας είπαν ότι θέλουν να αφήσουν ένα ψήφισμα, το πήραμε από τη χαραμάδα της πόρτας αλλά εκείνη την ώρα προσπαθούσαν με μια έντονη επιθετικότητα να εισβάλλουν μέσα στο χώρο. Προσπαθούσα και εγώ και μια συνεργάτιδα του γραφείου να απωθήσουμε, να μην μπουν μέσα στο χώρο αφού ήδη είχαμε πάρει το χαρτί αυτό που ήθελαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Εκείνοι προσπαθούσαν να μπουν, έβαζαν το χέρι τους και το πόδι τους ώστε να υπάρχει αντίσταση, αντίστοιχα και εμείς σπρώχναμε για να κλείσει η πόρτα. Μετά κατεβήκαμε κάτω και είδαμε τόσο στην είσοδο του κτιρίου όσο και στους τοίχους που θα διακρίνετε και εσείς τα συνθήματα που έχουν γράψει».