Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κατά την ακρόαση του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή.

Την κ. Κανέλλη εξαγρίωσαν οι ερωτήσεις που απηύθυνε η κ. Κωνσταντοπούλου στον κ. Ρακιντζή επί 25 λεπτά.

«Σταματήστε επιτέλους. Έλεος. Δεν θα κάνετε την προεδρεύουσα εδώ μέσα. Ρωτάτε επί 25 λεπτά», είπε σε έντονο ύφος η κ. Κανέλλη. «Η κυρία Κανέλλη τώρα μπήκε στην αίθουσα και θα μου πει πώς να ρωτάω», απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην κόντρα μεταξύ των δύο βουλευτών παρενέβη ο πρόεδρος της Επιτροπής Τ. Νεράντζης λέγοντας στην κ. Κωνσταντοπούλου: «Επειδή εξαγριώνετε όλα τα μέλη της Επιτροπής, δεν σας επιτρέπω να κάνετε ερωτήσεις».

«Αφού το Προεδρείο έχει ταυτόσημη θέση με το ΚΚΕ να μην γίνονται ερωτήσεις θα σταματήσω», ανταπάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με την κ. Κανέλλη να της ζητά να ανακαλέσει. «Δεν ντρέπεστε να λέτε ότι το ΚΚΕ δεν θέλει ερωτήσεις;», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ντρέπομαι», ήταν η απάντηση της κ. Κωνσταντοπούλου, προκαλώντας την αντίδραση της κ. Κανέλλη που αποχώρησε από την αίθουσα. «Αφού δεν ντρέπεστε εσείς δεν θα ντραπεί κανείς για λογαριασμό σας. Εγώ αποχωρώ. Της δίνω όλο το χρόνο του ΚΚΕ για να ανοητολογεί μέχρι το βράδυ. Την αφήνω να μπουρδολογεί», τόνισε.

Το συμβάν έληξε με τη φράση της κ. Κωνσταντοπούλου: «Βρήκατε ευκαιρία για να αποχωρήσετε».