Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος δεν θα δώσει το «παρών» στην αποψινή επίσημη τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας, καθώς αναχωρεί για Λονδίνο.

Ο κ. Καμμένος θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το βρετανό ευρωβουλευτή και αρχηγό του κόμματος της Ανεξαρτησίας Νάιτζελ Φάρατζ και θα συζητήσουν για τις ευρωεκλογές .

Όσον αφορά τις εκδηλώσεις για την έναρξη της ελληνικής προεδρίας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιτέθηκαν στην κυβέρνηση με ανακοίνωση που εξέδωσαν. Σε αυτήν υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση «έκρυψε τους άστεγους, αλλά δεν μπορεί να κρύψει πόσο αποτυχημένη είναι η εφαρμοζόμενη πολιτική».

«Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, με επικεφαλής τον κ. Μπαρόζο, ήλθαν στην Αθήνα και είδαν τους άδειους δρόμους, διότι η κυβέρνηση της τρόικας απαγόρευσε στους έλληνες πολίτες να διαδηλώσουν και να δείξουν την εξαθλίωσή τους από την πολιτική των τοκογλύφων δανειστών» τονίζει η ανακοίνωση.

«Έκρυψαν τους άστεγους, έκρυψαν τους άνεργους, έκρυψαν τους χαμηλοσυνταξιούχους που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν φάρμακα. Δεν μπορούν να κρύψουν πόσο αποτυχημένη είναι η πολιτική που εφαρμόζουν στην Ελλάδα, βάσει σχεδίου, προκειμένου να αρπάξουν τις περιουσίες των πολιτών και τον πλούτο της χώρας μας. Είναι υπόλογοι», καταλήγει.