Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται πως εξετάζει την προοπτική να διεκδικήσει τη δημαρχία της Αθήνας ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας airetos.gr

Πηγές του υπουργείου Εσωτερικών αναφέρουν ότι δεν είναι τυχαίο που το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Γιάννης Μιχελάκης άνοιξε μέτωπο με το δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη, ως μια μικρή γεύση του τι θα επακολουθήσει αν τελικά η επιθυμία του υπουργού Εσωτερικών γίνει πράξη.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Μιχελάκης απέστειλε στον εισαγγελέα ανώνυμες καταγγελίες για τη Διεύθυνση Αλλοδαπών του δήμου της Αθήνας προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Γ. Καμίνη, ο οποίος δήλωσε ότι «πρώτη φορά είδα ανώνυμη καταγγελία να αναδεικνύεται από υπουργό χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία».

«Προφανώς ο κ. Καμίνης θέλησε να ξεκινήσει την… ακομμάτιστη προεκλογική του εκστρατεία κάνοντας επίθεση εναντίον μου. Όμως αυτή η επίθεση αποδεικνύεται… άσφαιρη. Καθώς για το θέμα που με εγκαλεί, ξεχνάει, πως ο ίδιος έχει ήδη διατάξει ΕΔΕ. Επιπλέον, του υπενθυμίζω, ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει διατάξει δύο προκαταρκτικές έρευνες για το θέμα αυτό. Τα συμπεράσματα δικά σας…» απάντησε ο κ. Μιχελάκης.