Αρβανιτόπουλος: Να απομονώσουμε κάθε ακραία φωνή

Το μήνυμα του υπουργού Παιδείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20:23
15/11/2013
Αρβανιτόπουλος: Να απομονώσουμε κάθε ακραία φωνή
1
loading

Την ανάγκη «να περιφρουρήσουμε μαζί με τη Νεολαία τον ουσιαστικό συμβολισμό του Πολυτεχνείου και να απομονώσουμε κάθε ακραία φωνή» υπογραμμίζει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, στο μήνυμά του για την 40η επέτειο.

«Σήμερα, 40 χρόνια μετά, τιμούμε τους αγώνες της Νέας Γενιάς, ενάντια στη δικτατορία. Τιμούμε τους αγώνες του Ελληνικού λαού για Παιδεία, Δημοκρατία, Ελευθερία. Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, μας υπενθυμίζει πως το αίτημα για Κοινωνική Δικαιοσύνη και Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια, γίνεται πράξη, μόνο όταν υπάρχει εθνική συνοχή και ομοψυχία», επισημαίνει ο κ. ΑΡβανιτόπουλος.

«Η σταθερότητα της Δημοκρατίας μας σήμερα δεν αμφισβητείται από κανέναν, ως αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας όλων των Ελλήνων», τονίζει ο υπουργός Παιδείας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar politis panagiotis

    Τιμούμε τους αγώνες του Ελληνικού λαού για Παιδεία, Δημοκρατία, Ελευθερία. Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, μας υπενθυμίζει πως το αίτημα για Κοινωνική Δικαιοσύνη και Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια, Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, μας υπενθυμίζει πως το αίτημα για Κοινωνική Δικαιοσύνη και Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια. Πόσα από αυτά τα αιτήματα –οράματα πραγματοποιήσατε κ Αρβανιτόπουλε;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει