Κυριάκος Μητσοτάκης: Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης παράγει πολιτισμό ερμηνεύοντας το παρελθόν

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του πρωθυπουργού μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10:39
26/02/2020
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης παράγει πολιτισμό ερμηνεύοντας το παρελθόν
1
loading

Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη, μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι δύο τους ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου και ενημερώθηκαν για τα εκθέματα που φιλοξενεί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο μουσείο το χαρακτήρισε «ένα ζωντανό κύτταρο του Έβρου που παράγει πολιτισμό ερμηνεύοντας το παρελθόν προβάλλοντας ταυτόχρονα μια προοπτική δημιουργικής αξιοποίησης της παράδοσης».

Τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη υποδέχτηκε και ξενάγησε στους χώρους του Μουσείου η πρόεδρος και διευθύντριά του Αγγελική Γιαννακίδου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για το πλούσιο περιεχόμενο δράσεων που πραγματοποιούνται μεταξύ των οποίων εκπαιδευτικά προγράμματα αφιερωμένα σε χιλιάδες μαθητές που λαμβάνουν μέρος κάθε χρόνο.

Στην ξενάγηση παραβρέθηκαν η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Μακεδονίας - Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χρήστος Μέτιος και τοπικοί φορείς.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar βγαλε καμια σελφι τωρα

    με τη μαρεβα...ξερεις εσυ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει