«Καμία εμπλοκή των ενόπλων δυνάμεων σε εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής»

Για το πόρισμα έρευνας των γενικών επιτελείων ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ο Δ. Αβραμόπουλος


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:05
27/09/2013
«Καμία εμπλοκή των ενόπλων δυνάμεων σε εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής»
3
loading

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος παρέλαβε απόψε από τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο το πόρισμα της έρευνας που διετάχθη την περασμένη Κυριακή και διενεργήθη από τα Γενικά Επιτελεία των Κλαδών.

Από το πόρισμα προκύπτει ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε εμπλοκή ή συμμέτοχη εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων σε εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής.

Για τα αποτελέσματα της έρευνας ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

  ΝΑΙ , ΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ , ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ! ΝΑ ΛΙΓΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΟΣΟ ΠΑΤΑΕΙ Η ΓΑΤΑ !!

 2. avatar xasia-xasia

  Εγώ ένα θα πω:
  Πως γίνεται παιδιά που εισέρχονται με ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ στην σχολή Ευελπίδων, στην Ικάρων, στην Ναυτικών Δοκίμων, στις σχολές Μονίμων Υπαξκών και των τριών κλάδων, να είναι ακροδεξιοί;
  Και το λέω αυτό γιατί υποτίθεται ότι επειδή η εισαγωγή γίνεται μέσω πανελληνίων, οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να εισελθει σε αυτές τις σχολές. Είναι δυνατον όλα αυτά τα παιδιά να είναι ακροδεξιοί;;;;; Ας βάλουμε λίγο το μυαλουδάκι μας να δουλέψει και να καταλάβουμε τι προσπαθούν να μας κάνουν......έχουν απαξιώσει τα πάντα, τους ταξιτζήδες τους φορτηγατζίδες και άλλες κοινωνικές ομάδες, τώρα ήρθε η σειρά των δασκάλων των παιδιών μας, των καθηγητών, των στρατιωτικών των αστυνομικών και σιγά σιγά ολόκληρης της κοινωνίας........με τις υγείες μας...!!!! Και καλό καναπέ...!!!!

  1. avatar Powerfull

   Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις. Το ότι εισέρχονται με πανελλήνιες δεν έχει με τίποτα να κάνει, δεν μπαίνουν στην τύχη, επιλέγουν και μπαίνουν. Κάποιος λοιπόν μπορεί να ισχυριστεί ότι επιθυμία να εισέρθουν στα σώματα ασφαλίας και ειδικά στις επίλεκτες μονάδες έχουν άνθρωποι με ακροδεξιά νοοτροπία, ή ότι τους δημιουργείται μέσα. Εκτός αν αυτό που θες να πείς είναι ότι όσοι έχουν ακροδεξιά νοοτροπία είναι χαζοί και δεν θα μπορούσαν να μπουν με πανελλήνιες, έναν ισχυρισμό που δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει