Την επιστολή της κοινότητας των εφέδρων ειδικών δυνάμεων σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

«Είναι δύσκολες εποχές αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν ξέρουμε ακόμη ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την ανακοίνωση», είπε και πρόσθεσε: «Στην πλειοψηφία τους είναι άνδρες και γυναίκες που δίνουν όλο τον εαυτό τους με πολύ μικρές αμοιβές. Έχουν υποστεί πολύ μεγάλες περικοπές και τα δίνουν όλα για να υπερασπιστούν την κοινωνία. Αν υπάρχουν ορισμένα “μαύρα πρόβατα” στα Σώματα Ασφαλείας, θα αποβληθούν».

Αναφερόμενος στη δολοφονία στο Κερατσίνι τόνισε: «Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν ο καταλύτης. Η δολοφονία ενήργησε σαν καταλύτης για να επισπευστούν οι έρευνες που είχαν ξεκινήσει οι Αρχές».

Και ανέφερε: «Όλοι παγώσαμε όταν οι νεοναζί μπήκαν στη Βουλή. Η Νέα Δημοκρατία αποκαλούσε τους νεοναζί με το όνομά τους. Δεν το έλεγε κανένα άλλο κόμμα. Έχουμε όλοι τις ευθύνες μας. Τώρα είμαστε όλοι σοφότεροι. Η Δημοκρατία ξέρει να αμύνεται και να αντιμετωπίζει τους εχθρούς της».
Αναφέρθηκε όμως και στις δηλώσεις του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, λέγοντας: «Ο κ. Λαζαρίδης είπε ότι θέλω τον ΣΥΡΙΖΑ στο συνταγματικό τόξο αλλά έθεσε μια σειρά ερωτημάτων. Όταν ακούγεται το σύνθημα ή εμείς ή αυτοί, τι ενότητα μπορεί να υπάρξει», αναρωτήθηκε.

Και εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας: «Χθες το βράδυ ο κ. Τσίπρας έβαλε στο ίδιο σακί την κυβέρνηση και τη Χρυσή Αυγή. Καταλήγει να μιμείται εκείνους που καταδικάζει». Τόνισε όμως: «Δεν υπάρχει καλή και κακή βία. Η βία είναι εχθρός της Δημοκρατίας».