Βορίδης: Ο λαός αποφάσισε την κατάργηση του ασύλου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αλληλέγγυος με τους μπαχαλάκηδες, με το παρακράτος αυτό της άκρας αριστεράς»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18:09
12/01/2020
Βορίδης: Ο λαός αποφάσισε την κατάργηση του ασύλου
62
loading

«Αυτή η παράταξη πάντοτε είχε ιστορικά δίκαιο, και ενώ πάντοτε ήταν με τη σωστή πλευρά της ιστορίας, πάντοτε κάτι συνέβαινε και έπρεπε να απολογείται», τόνισε μεταξύ άλλων σήμερα το μεσημέρι από τα Τρίκαλα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης σε εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜΤΟ Τρικάλων.

«Είναι αυτό για το οποίο έχω μιλήσει πολλές φορές. Λέγεται ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς. Μηχανισμοί ολόκληροι, επικοινωνιακοί, εκπαιδευτικοί, πολιτιστικοί έπρεπε να μας ενοχοποιούν, να μας στοχοποιούν, να μας καθυβρίζουν, να μας ταπεινώνουν».

Αναλύοντας στη συνέχεια ο κ. Βορίδης τι έγινε σε αυτές τις εκλογές, είπε:

«Τι έγινε για πρώτη φορά; Αυτό πρωτίστως και κυρίως οφείλουμε να πιστώσουμε στο σημερινό πρωθυπουργό της χώρας, στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος επειδή είναι πολύ μεθοδικός και τεχνοκρατικά συγκροτημένος, έκατσε και έφτιαξε ένα πάρα πολύ αναλυτικό πρόγραμμα. Αναλυτικό και απολύτως ειλικρινές. Με δύο λόγια εμείς δεν έχουμε τάξει κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε υποσχεθεί με το πρόγραμμά μας μόνο όσα μπορούμε να κάνουμε».

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μιλώντας για το πρόγραμμα, αυτό που παρουσιάστηκε στον ελληνικό λαό, τόνισε:

«Ο Κυριάκος έφτιαξε ένα πρόγραμμα πάρα πολύ σαφές, παίρνοντας τον κίνδυνό του. Είχε μέσα όλα εκείνα τα ζητήματα που απετέλεσαν διαχρονικά εδώ και 40 - 50 χρόνια, την αποδόμηση όλων αυτών των ζητημάτων, τον αντίποδα αν θέλετε, το αντίπαλον δέος, όλων αυτών των θεμάτων, των προγραμματικών θέσεων που ήταν τα ιερά και τα όσια της Αριστεράς».

Ο κ. Βορίδης έφερε ως παράδειγμα το πανεπιστημιακό άσυλο, λέγοντας:

«Για πήγαινε να μιλήσεις πριν δέκα χρόνια για την κατάργηση του ασύλου; Θα πέφτανε να σε φάνε. Θα μου πει κάποιος δεν είχε ξανακαταργηθεί το άσυλο; Αληθές. Επί Διαμαντοπούλου. Με μεγάλη πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο. Ναι. Αλλά προσέξτε. Με απόφαση του Κοινοβουλίου αυτή. Τώρα υπάρχει μία τεράστια διαφορά. Το άσυλο το καταργήσαμε σε εκτέλεση απόφασης του λαού. Ο λαός αποφάσισε την κατάργηση του ασύλου και εμείς υλοποιήσαμε την απόφαση του λαού. Τεράστια διαφορά».

Επίσης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, προχώρησε στην αναφορά κι άλλου παραδείγματος, τονίζοντας:

«Για πήγαινε δέκα χρόνια πίσω να μιλήσεις για μείωση φόρων σε επιχειρήσεις. Τι θα ήσουνα δέκα χρόνια πίσω; Εκπρόσωπος του καπιταλισμού, ο εκπρόσωπος των μεγαλοεπιχειρηματιών που πίνουν το αίμα του λαού... Τα θυμάστε όλα αυτά; 'Αμα υπήρχε κερδοφόρα επιχείρηση στην Ελλάδα έπρεπε να την κλείσουν, γιατί σήμαινε πως έπινε το αίμα του λαού».

Τώρα, συνέχισε ο κ. Βορίδης την κάναμε την μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις, και όχι ως μια κυβέρνηση που επέλεξε να την κάνει, αλλά την κάναμε εις εκτέλεση της εντολής και απόφασης του λαού. Ο λαός, κατάλαβε , διευκρίνισε, ότι η ανάπτυξη θα έρθει μέσα από τις επιχειρήσεις, από την ιδιωτική πρωτοβουλία, από τη μεριά της οικονομίας, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ιδιωτικές επενδύσεις, ο λαός το ψήφισε και η κυβέρνησή μας το υλοποίησε, αυτή είναι η τεράστια διαφορά».

Ακόμα ο υπουργός Ανάπτυξης άσκησε σκληρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «είναι αλληλέγγυος με τους μπαχαλάκηδες, αλληλέγγυος με το παρακράτος αυτό της άκρας αριστεράς...».

«Για πρώτη φορά διαμορφώνεται, μία σημαντική προϋπόθεση μετά από 40 χρόνια. Για πρώτη φορά, τώρα. Αυτό το οποίο γίνεται τώρα είναι, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, μπορεί να διαμορφώσει όρους ανατροπής της ηγεμονίας της Αριστεράς, εμπέδωσης της ιδεολογικής ηγεμονίας της δεξιάς και να κρατήσει όχι απλώς την κυβέρνηση αλλά, τις ιδέες μας κυρίαρχες στην Ελλάδα, να την απελευθερώσει, να την κάνει ξανά μεγάλη, σπουδαία, να τη φέρει εκεί που της αξίζει, αυτό που θέλουμε όλοι. Αυτό γίνεται τώρα, μετά από 40 χρόνια. Αυτό είναι που αλλάζει».

Επίσης, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο κ. Μάκης Βορίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε έναν όρο, επισημαίνοντας πως αυτός είναι η επιτυχής διακυβέρνηση της χώρας. Η χώρα, εξήγησε, πρέπει να κυβερνηθεί επιτυχώς, γιατί τότε αυτά που έχουμε πει θα φανεί ότι παράγουν πολιτικό αποτέλεσμα στην πράξη για την κοινωνία και τους πολίτες. Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αναφέρθηκε και στον απολογισμό των σημαντικότερων δράσεων που έχει επιτύχει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατά τη διάρκεια της θητείας του, καθώς επίσης και τους στόχους που έχουν τεθεί για το 2020. Ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι το υπουργείο έχει προχωρήσει πολύ πιο πέρα από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της αγροτικής ανάπτυξης, έχοντας δημιουργήσει προϋποθέσεις, που θα οδηγήσουν στην επίλυση μίας σειράς ζητημάτων που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο για χρόνια. Μίλησε για μείωση του κόστους παραγωγής, μέσω της μείωσης του φόρου των αγροτικών επιχειρήσεων από το 28% στο 20% και της δραστικής μείωσης του εισαγωγικού συντελεστή του φόρου εισοδήματος από το 22% στο 9%. Ενώ, σε ό,τι αφορά τη μείωση του κόστους παραγωγής, τόνισε πως επήλθε μείωση του ΕΝΦΙΑ μεσοσταθμικά κατά 22%, ενώ θα ακολουθήσει και επιπλέον μείωση κατά 8% εντός του 2020. Παράλληλα διατηρήθηκε σταθερό το αφορολόγητο, κ.ά.

«Πρόκειται για μέτρα που ενισχύουν τον πρωτογενή τομέα, στοχεύοντας στην εξασφάλιση ενός ικανού και αξιοπρεπέστατου εισοδήματος στους αγρότες».

Έχουμε πρόγραμμα για να ενισχύσουμε το εισόδημα των παραγωγών, και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής γεωργίας και κτηνοτροφίας

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προσερχόμενος στο χώρο της εκδήλωσης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η αφορμή για την παρουσία μου εδώ είναι η κοπή της πίτας. Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που είμαι κοντά με τις κομματικές μου οργανώσεις, οι οποίες και μετά τις εκλογές εξακολουθούν να παίζουν έναν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Βέβαια η ιδιότητά μου ως υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, συνδυασμένη με το γεγονός ότι τα Τρίκαλα είναι μια κατεξοχήν αγροτική, κτηνοτροφική περιοχή, νομίζω θα δώσει τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε και το έργο που έχουμε κάνει αυτό το εξάμηνο στην κυβέρνηση, αλλά και κυρίως το πρόγραμμα το οποίο έχουμε προκειμένου να ενισχύσουμε το εισόδημα των παραγωγών, προκειμένου να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής γεωργίας και κτηνοτροφίας και με αυτόν τον τρόπο να διεκδικήσουμε όσο δυνατόν περισσότερη και μεγαλύτερη συμμετοχή στην οικονομική ζωή του τόπου, για τον πρωτογενή τομέα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

62
σχόλια
 1. avatar ????/

  ξεφραγο αμπελι..παρανομια ...εμπρησμοι σπασιματα.....να τους τσακισουν στο ξυλο και στη φυλακη

 2. avatar Aimilios

  τερμα στο ασυλο των ναρκωτικων, της τρομοκρατιας και της παρανομιας,
  τα πανεπιστημια να γινουν τοπος εκπαιδευσης και οχι κεντρα εγκληματικοτητας και κομματικοι βοθροι που ειναι τωρα

 3. avatar γαιδουροβάτραχος

  o υπουργος φασουλαδας και χρυσων αυγων ημερας εξεφρασθη
  δια της συνηθους εξοδου ηχων και κροτων του....
  σαμαρας μπουμπουκος βοριδι βουλτεψοχαρτο μποχδανος πλευρης πικραμενοτασούλας ...
  οτι πιο νεο στη χωματερη ανακυκλωσιμων απο βλήτων του κουλη του μπαμπα του
  Ποτε θα ξημερωσει απ την ανατολη ρε γμτ
  σιχαθηκα τον ηλιο που βγαινει απ τη δυση

  1. avatar @δημόσιο υπάλληλο με βύσμα που έκλεψε την θέση άλλου εργαζόμενου και δεν δούλεψε ποτέ στην ζωή του

   Ο λαός απαιτεί να πας να [...]
   Και μην ξεχνάς αργία μήτηρ πάσης [...] σου

 4. avatar θορπ.

  Ευτυχώς που υπάρχουν φωνές που αντιστέκονται στην αριστερή φαυλότητα και καταρρίπτουν τις μυθοπλασίες προπαγάνδας !
  Εύγε κύριε Μαυρουδής Βορίδη είσαι φάρος των Ελλήνων χριστιανών απανταχού !

 5. avatar Χρυσοχοΐδη […] τα […]

  Ο λαός αποφάσισε να τελειώσετε με τους αναρχοφασίστες όχι να τους βάζετε ποινές χάδι.

 6. avatar ΙΟΥΓΟΥΡΘΑΣ

  ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΕ Ο..... ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ......ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕ Η ΠΛΑΣΗ !!!!!

 7. avatar βοριδη πεστα….καθαρα και ανοιχτα….

  να μαθει ο κοσμος την αληθεια...5 χρονια την εκρυβαν κατω απο το χαλι της μοιραρακη τα μπουρζουαδικα της υπογας.....

 8. avatar ακριβως αποτυπωσες

  την πραγματικοτητα....αλλα οι συριζαιοι ειναι και κουφοι και στραβοι.....και ψευτες

 9. avatar . alex

  Ρευστό, αβέβαιο και «μαύρο» το 2020 για την οικονομία
  Τρεις οικονομολόγοι από τρεις διαφορετικές σχολές σκέψης, δίνουν τη δική τους εκτίμηση για το «μετέωρο» βήμα της ελληνικής οικονομίας

 10. avatar Β.Σ

  Ο λαός ήδη κατάλαβε το λάθος του με τους ανίκανους της κυβέρνησης! Τα έκαναν μπάχαλο στα εθνικά θέματα, στη λαθρομετανάστευση, στο μακεδονικό...
  Μας κοροϊδεύουν με τις φορολογικές ελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη...
  Στο μόνο που επιδίδονται είναι στη βία και την καταστολή των φοιτητικών διεκδικήσεων.

  1. avatar ποια βια ρε μουσκαρε????

   ξυλο θετε να βαλετε στις τσεπες σας αναρχομπαχαλα....εμενα γιτι δε με πειραζει κανεις???εσυ θες να σπας να καις να καταλαμβανεις κτιρια να καταστρεφεις και να μη δινει κανεις σημασια...τελος αυτα κουμπαρε.....ξεχνα τα ...θα φας το κεφαλακι σου αναρχοσυριζονη

 11. avatar Ελληνες vs συριζαίοι

  Ο λαός αποφάσισε να τελειώσετε με τους αναρχοφασίστες όχι να τους βάζετε ποινές χάδι

 12. avatar Άντε καλά

  Το ακροδεξιο φασιστικό αποβρασμα που κυνηγούσε τους συμπολίτες με τσεκούρια μιλάει για δημοκρατία.
  Επειδή κάνεις τη δουλειά που θέλουν οι νταβατζήδες που κατέστρεψαν τη χώρα και σε ξεπλενουν στα κανάλια τους μη νομίζεις οτι όσοι σε γνωρίσαμε δεν ξεχνάμε.
  Φασίστας χουντοφιλος θα εισαι πάντα.

  1. avatar αυτος ειναι κυριος αξιοπρεπης…δικηγορος ενημερωμενος..δεν τα βγαζεις περα με αυτον..δεν ειναι μπακαλης συριζαιος

   τα δικα σου χαλια δες..το σταλινοφασισμο της μαυρης 5ετιας.....τα χουνταλια των ανελ που εχεις στο συριζα...τα κλεφτοπασοκια που εβαλες μεσα και το εκανες ΧΥΤΑ αττικης και νησων

 13. avatar παταξτε το εγκλημα…..

  οι πολιτες αυτο θελουν...μη λυπαστε κανεναν.....αυτοι μας εχουν κατακλεψει λες και δεν εχομε κρατος...τα ιδια κανουν και οι αντεξυσιαστες τα ρεμαλια τα παρασιτα τα παρταλια τα ταρταλα τα καθαρματα τα συριζιζοντα κουνελια του συστηματς σταλιν -χιτλερ

 14. avatar η ελλαδα ειναι ενα μπαχαλο….εμεις οι νομοταγεις πολιτες

  θελομε ασφαλεια και ταξη......η αστυνομια να παταξει τη παρανομια.....να κλεισει τα συνορα....να τσακισει στο ξυλο τους ληστες κλεφτες εγκληματιες εμπρηστες

 15. avatar Fire40

  Σας ψηφισε το 40% του 60% των ψηφοφορων, δηλαδη το 24% του συνολου των ψηφοφορων. Δεν μπορειτε εσεις και κανενας αλλος με τα ιδια ποσοστα να μιλαει εξ ονοματος του λαου. Ειναι τουλαχιστον αισχρο και εντελως ανηθικο. Το οτι κυβερνατε οπως και οποιοσδηποτε αλλος με την πλειοψηφια των ψηφισαντων δε σας νομιμοποιει να λαμβανετε αποφασεις για το συνολο του λαου. ΝΤΡΟΠΗ!

  1. avatar Fire40 για δεν

   Κάνεις τον ίδιο υπολογισμό για τον ΣΥΡΙΖΑ με ποσό ποσοστό βγήκε Και κυβέρνησε και με στήριξη του ακροδεξιού ΑΝΕΛ του οποίου τα μέλη ξεπουληθηκαν για μια καρέκλα

  2. avatar Είσαι πανάσχετος

   Φυσικά και τους νομιμοποιεί διάβασε το Σύνταγμα, όπως νομιμοποιούσε και τους προηγούμενους και περάσαμε 5 φρικτά Φασιστικά Χρόνια.

 16. avatar Βορίδη ! Δεν σας Σώζει τιποτα ο ΛΑΟΣ Εξαπατηθηκε και σας ΨΗΦΗΣΕ

  Μέσα σε 6 μήνες φέρατε τα Πανω Κάτω ! Όπως ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ Την ΧΩΡΑ προ Δεκαετίας! τα ίδια Κανετε και Τωρα και Χειροτερα διαλυσατε την Χωρα ! Πλήρης Ασυδοσία στα ΠΑΝΤΑ ! Εσωτερική και Εξωτερική πολιτική στο μηδεν ! και μονο μεσα σε 6 μηνες δεν παει αλλο ! ....ΙΑΣΩΝ

  1. avatar αλλου τα κακαρισματα

   συριζομπαχαλακη..εδω δεν περνανε..λεγε τα στη νινα και νοτοπουλα στους παπατζηδες υβριστες.....στα ανελια στα κουνελια....στα καρεκλοκενταυρα πασοκια που αναμαζωξες στο τρικυκλο

 17. avatar Βαρέθηκε

  Ο κόσμος να βλέπει όλο αυτό με τίς καταλήψεις κουράστηκε Χτυπήστε το πραγματικό έγκλημα και αφήστε ποια όλο αυτό το θέατρο

  1. avatar εχεις δικιο αλλα και οι αναρχοκαταληψιες καταλαμβανουν ξενα σπιτια κτιρια κανουεη νερα φορους ενφια….

   ξεφραγο αμπελι..παρανομια ...εμπρησμοι σπασιματα.....να τους τσακισουν στο ξυλο και στη φυλακη

   1. avatar εχεις δικιο αλλα και οι αναρχοκαταληψιες καταλαμβανουν ξενα σπιτια κτιρια κανουεη νερα φορους ενφια….

    Έχετε κάνει τόσες κωλοτούμπες ψεύτες δεξιοί που δέν δικαιούστε να ομιλείτε.

    1. avatar αμε μωρη μιξοπαρθενη

     να δεις αν ερχομαι.....μπουζουκι του τραμπ...μπαγλαμα της μερκελ.....μπαντυρα του φλαμπουρη.....συριζοξευτιλισμενε

 18. avatar βοριδη χορεψετους

  παιξε τους το λυρομπαντουρο....

 19. avatar επιτελους

  ακουσαμε μια αληθεια......

 20. avatar ΛΑΝΤΖΕΡΗΣ

  Εχετε καταλαβει στην ΝΔ οτι με τα εξαρχεια και με τις αερολογιες περι ανομιας δεν πειθετε πια τον κοσμο;
  Εχετε καταλαβει στην ΝΔ οτι ψηφιστηκατε για μειωσεις φορων και κανατε αυξησεις φορων και ο κοσμος σας βριζει παντου;
  Εχετε καταλαβει στην ΝΔ οτι ο κοσμος θελει εκλογες και τον Τσιπρα γιατι υπαρχει φτωχεια και αυτο μονο νοιαζει τον κοσμο,πως θα ζησει;
  Εχετε πει πολλα ψεματα το καταλαβαμε αλλα πρεπει να καταλαβετε οτι οσο ψηλα πηγατε επειδη κοροιδεψατε τοσο κροτο θα κανετε οταν πεσετε
  γιατι εχετε ελευθερη πτωση πια η ΝΔ.

  1. avatar Ρεθυμνιωτης

   Εγώ φιλε Λαντζερη , αυτο που λες στη τελευταία σου παράγραφο , θα το εκφρασω με δυο μαντινάδες : Ρεγομαι τη ψηλή κορφή που κρέμεται να πέσει
   . και δε λογαται η άμοιρη τη τραγική τζη θέση .
   . και
   . Αυτοί π\' ανέβηκαν ψηλά , με ψέματα και δολο
   . όταν θα πέσουν , θα βρεθούν μ\' ενα δαυλο στο ....λο

   1. avatar @Ρεθυμνιωτης

    Εσέ σου φύτεψαν αγγούρι
    πούναι στη ριζα τριχωτό
    και κόκκινο στη μούρη

  2. avatar τηλεθεατης

   εχεις καταλαβει οτι πρεπει να σε δει γιατρος?

   1. avatar τηλεθεατης

    Έχετε κάνει τόσες κωλοτούμπες ψεύτες δεξιοί που δέν δικαιούστε να ομιλείτε.

    1. avatar Ανώνυμος………………………………………..

     Οι ηπετειοι είσαστε όλοι και δεξιοί και πασοκοι και αριστεροί γιατί από αυτούς κανένας δεν είναι πατριώτης γιατί αλληλοτρωγεστε αφού όλοι τα ίδια σ@@@α είναι έλεος....................................

    2. avatar παπαγαλε ψευταλεξη

     αναμασα ....μεχρι να φεξει....η μερκελ σας κατεβασε σωβρακα ανοητε

  3. avatar απαντηση σε…..ΛΑΝΤΖΕΡΗΣ

   ΟΧΙ γιαυτό θα χάσουν στις εκλογές,γιατί μας κορόιδεψαν όλους
   εγω δεν ψήφισα την ΝΔ για να μου κάνει τον εφκα 220,με ρώτησε πως τα βγάζω πέρα με το μαγαζί με την εισφορα αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος;
   είπε θα τα καταργούσε που είναι; για το τέλος επιτηδεύματος είπε μείωση 50% πρίν τις εκλογές και τώρα κάνει μείωση 5%
   απο 50% που ειπε 5% για μας περνάει; ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

  4. avatar ποιος λαος τα θελει αυτα δεν καταλαβα

   ζεις στο πακισταν???αυτα τα θελουν οι αναρχικοιι...οι ρομα ..οι λαθρονηδες....οι τεμπεληδες και οι φυλακισμενοι

   1. avatar ποιος λαος τα θελει αυτα δεν καταλαβα

    Έχετε κάνει τόσες κωλοτούμπες ψεύτες δεξιοί που δέν δικαιούστε να ομιλείτε.

    1. avatar ναι απο το 15 μεχρι το 19 καναμε ενα δισεκ τουμπες

     απο αθηνα βερολινο...νυορκη και πισω

    2. avatar δεν ειναι ο τσιπρας…..που κανει τουμπες….δεν ειναι ψευταλεξης……δεν ειναι τσιπροκοψευτης……

     ειναι ο βοριδης ...τον τρεμεις....

  5. avatar Αλελο

   Απο που αγοραζεις;;;;;;;;;;;

  6. avatar Χαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχα

   Κάνε όνειρα μεγάλε,σε 7,5 χρόνια πάλι θα έχετε μια ευκαιρία αλλά με άλλο όνομα γιατί ο τζιπρας και ο σφύριζα θα είναι 2,7% εκεί όπου τους αξίζει...ο Κυριάκος ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΗΣΤΡΙΚΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ !

   1. avatar Χαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχα

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ??????

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ????

    1. avatar αναχαρασσεις σαν προβατογιδο

     αναμασας σαν γαιδαρος

   2. avatar Χαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχα

    Έιστε σε πανικό επειδή καταρρέετε και μετα το φιάσκο στις ΗΠΑ.

    1. avatar φιασκο ειναι η ////

     καψωχοκεφαλα σου η αγελαδινη////////////////////////////////////

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει