«Σύγχυση χωρίς προηγούμενο και απερίγραπτο παραλήρημα»

Πυρά κατά Τσίπρα από Κεδίκογλου


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:59
14/09/2013
«Σύγχυση χωρίς προηγούμενο και απερίγραπτο παραλήρημα»
2
loading

Ότι δεν θέλει να απαλλαγούμε από τη μνημονιακή εποχή αλλά να γυρίσουμε πίσω σε όσα μας οδήγησαν στα μνημόνια, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσιπρα σε παραγωγικούς φορείς στη ΔΕΘ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως ο κ. Τσίπρας δήλωσε σήμερα ότι αποδέχεται τους στόχους της κυβέρνησης (πρωτογενές πλεόνασμα, ανακεφαλαιοποίηση τραπεζικού συστήματος, ρευστότητα στην αγορά), «τους οποίους και υπονομεύει και αμφισβητεί»

Υπενθύμισε παράλληλα ότι το ίδιο ο κ.Τσίπρας έκανε και παλαιότερα, όταν -όπως είπε - δήλωνε ότι αποδέχεται την Ευρώπη, ενώ ζητούσε να συγκρουστούμε με τους εταίρους μας και να βγούμε από το ευρώ.

«Σύγχυση χωρίς προηγούμενο και απερίγραπτο παραλήρημα!

Τι νόημα έχει να αναρωτηθεί κανείς πώς θα ξεκολλήσουμε από τη μνημονιακή εποχή, αν δεν σταθούμε στα πόδια μας με πρωτογενές πλεόνασμα;», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΟΥΡΑΝΟΣ

    Τη νόημα έχει κ. Κεδίκογλου να ξεκολλήσουμε από την μνημονιακή εποχή εάν δεν τιμωρήσουμε παραδειγματικά αυτούς που μας έριξαν τρώγοντας τα δισ. του Έλληνα φορολογούμενου?Χωρίς τιμωρία πάλι θα το ξανακάνουν.

  2. avatar zagna

    Μεγάλος ερασιτέχνης ο Κεδίκογλου....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει