Στα εργοτάξια του Ε65 θα βρεθεί το πρωί της Παρασκευής (20/12) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί πρέπει να θεωρείται όμως βέβαιη η παρουσία του στο εργοτάξιο έξω από τη Λαμία και στις σήραγγες του όρου Όθρυς.

Κατά μήκος της διαδρομής των 32 χιλιομέτρων ο πρωθυπουργός μπορεί να δει έναν από τους πέντε ανισόπεδους κόμβους και ημικόμβους, προκειμένου να διαπιστώσει «ιδίοις όμμασι» την πρόοδο των έργων.

Η παρουσία του πρωθυπουργού και του καθ’ ύλην αρμοδίου υπουργού στα έργα του Ε65, είναι από μόνα τους σημαντικά και επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της κυβέρνησης τόσο για την ολοκλήρωση του νοτίου μέρους, όσο και την χρηματοδότηση του βορείου κομματιού (Τρίκαλα – Εγνατία) μήκους 64 χιλιομέτρων και προϋπολογισμού 400 εκατ. ευρώ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα εργοτάξια που θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός και την πρόοδο του μεγάλου έργου που έχει αναλάβει η ΤΕΡΝΑ και θα αλλάξει πραγματικά τον οδικό χάρτη της χώρας, δίνοντας προοπτική ανάπτυξης στην Κεντρική Ελλάδα.