Υπερήφανος για τη δουλειά του πωλητή βιβλίων δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA και προκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να στηθεί μία μέρα πίσω από έναν πάγκο «για να δούμε εάν θα τα καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Υγείας απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Λαφαζάνη άσκησε επίθεση στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση προς το πρόσωπό του και είπε ότι δεν ντράπηκε ποτέ για τη δουλειά που έκανε όταν μεταξύ 17 και 20 ετών έχασε και τους δύο γονείς του.

Ακολουθεί η αναφορά του Άδ. Γεωργιάδη

«Στο κομμάτι της Υγείας ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει για μένα περίπου τρεις ανακοινώσεις την ημέρα. Θλίβομαι και το λέω ενώπιον του κ. Λαφαζάνη, θλίβομαι που το επιχείρημα που χρησιμοποίησε ο κ. Τσίπρας εναντίον μου στην Κέρκυρα ήταν ότι είμαι τηλεπωλητής. Θλίβομαι. Δεν περίμενα ποτέ ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως θα χρησιμοποιούσε εναντίον μου επιχειρήματα επιπέδου πεζοδρομίου. Θέλω να πω ενώπιον του κ. Λαφαζάνη που τον εκπροσωπεί εδώ αλλά και του ελληνικού λαού ότι είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που εργάζομαι από τα 17 μου. Ναι, έχασα τους γονείς μου μεταξύ 17 και 20 ετών και τους δύο. Εργάζομαι από τότε για να επιβιώσω εγώ και η οικογένειά μου μόνος μου. Είμαι υπερήφανος για το ότι εργάζομαι και δεν απολογούμαι στον κ. Τσίπρα γι’ αυτό. Λυπούμαι που το επιχείρημα του κ. Τσίπρα, κ. Λαφαζάνη, ήταν “ο τηλεπωλητής”. Εγώ προκαλώ τον κ. Τσίπρα να έρθει να κάνει καμιά μέρα πίσω από έναν πάγκο πωλήσεις βιβλίων, όπως έχω κάνει εγώ από τα 17 μου, και να δούμε εάν θα τα καταφέρει. Θλίβομαι για την κατάντια του».