Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε το θέμα με το πτυχίο του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη, από το Πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε αρχικά στα social media: «Τελικά δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο…» και πρόσθεσε: «Μετά τον διοικητή της ΕΥΠ χωρίς πτυχίο, τους εκατοντάδες αποτυχημένους πολιτευτές και κομματάρχες που διόρισαν διοικητές στα δημόσια νοσοκομεία και το μαζικό γιουρούσι της ΝΔ στο Δημόσιο, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει απόλυτα και τον υφυπουργό του, κ. Διαματάρη, παρά την ομολογία του για το πλαστό βιογραφικό του».

Στο τέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε: «Έτσι επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Ως ο αρχιτέκτονας μιας κυβέρνησης πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.