Ανοίγει και πάλι η ΕΡΤ

Το ΣτΕ ακύρωσε την υπουργική απόφαση - Ανασχηματισμός επί τάπητος ως κίνηση εκτόνωσης της κυβερνητικής κρίσης


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20:20
17/06/2013
Ανοίγει και πάλι η ΕΡΤ
91
loading

Την αναστολή εκτέλεσης της υπουργικής απόφασης με την οποία διατάχθηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ μέχρις ότου συσταθεί ο νέος φορέας διέταξε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο ζητά να ληφθούν όλα τα αναγκαία οργανωτικά μέτρα για τη συνέχιση των εκπομπών. Με την απόφαση αυτή λύνει τα χέρια των πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου καθώς το θέμα της ΕΡΤ περνά σε νέα φάση έχοντας αποτραπεί η ρήξη.

Στην ανάγκη ανασχηματισμού και συντονιστικού σχήματος της κυβέρνησης αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών. Όπως ανακοίνωσε, η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών θα επαναληφθεί την Τετάρτη και αφού, όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, το Μαξίμου ερμηνεύσει σωστά την απόφαση του ΣτΕ και ξανανοίξει την ΕΡΤ.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, είπε από την πλευρά του ότι ο πρωθυπουργός οφείλει να θέσει σε κίνηση της λειτουργία της ΕΡΤ. Με το ζήτημα ΕΡΤ, όπως είπε, ήρθαν στην επιφάνεια όλα τα ζητήματα της συνλειτουργίας της τρικομματικής κυβέρνησης. «Η ΕΡΤ πρέπει να λειτουργήσει μέσα στην επόμενη ώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης.

«Με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας επικυρώνεται η κατάργηση της ΕΡΤ και του διοικητικού συμβουλίου της», ανέφερε μεταξύ άλλων, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προσήλθε, στο μεταξύ, με νέα πρόταση εννέα σημείων, που αφορά την επαναλειτουργία του δημόσιου φορέα ραδιοτηλεόρασης αλλά και το κυβερνητικό σχήμα. Ο Α. Σαμαράς, σε μια κίνηση εκτόνωσης, προτείνει τον κυβερνητικό ανασχηματισμό, με την είσοδο στην κυβέρνηση στελεχών των δύο κομμάτων.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός πρότεινε:

1) τη συγκρότηση διακομματικής προσωρινής διοικούσας επιτροπής με τυπική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών η οποία

Α) θα αναλάβει να προσλάβει απαραίτητο προσωπικό δημοσιογράφων, τεχνικών και οποίας άλλης ειδικότητας απαιτείται για να λειτουργήσει προσωρινά νέο πρόγραμμα

Β) θα καταρτίσει το προσωρινό πρόγραμμα και θα παρακολουθεί την εφαρμογή του.

2) Αυτή η επιτροπή θα έχει θητεία μέχρι τη συγκρότηση των οργάνων του νέου οργανισμού

3) Να κατατεθεί άμεσα το ν/σ για τη νέα ραδιοτηλεόραση και να καλυφθούν μέσω ΑΣΕΠ οι θέσεις όπου απαιτείται σε φορείς του δημοσίου

4) Να κάνουν συζήτηση για τη νέα ραδιοτηλεόραση και τον αριθμό των εργαζομένων

5) Να οριστεί αξιόπιστος Στρατηγικός Σύμβουλος για την υλοποίηση αυτών των αποφάσεων

6) Να οριστεί αρμόδιος υφυπουργός με αρμοδιότητα αυτή την υπόθεση ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν παραμερίζεται

7) Να γίνει ανασχηματισμός μετά το συνέδριο της ΝΔ

8) Να συζητήσουν για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας και

9) Να συζητήσουν για τον καλύτερο συντονισμό των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ο Β.Βενιζέλος προσέρχεται με πρόταση 2000 απολύσεων απ όλο τον δημόσιο τομέα κι όχι μόνο από την ΕΡΤ πρόταση την οποία σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες δεν απορρίπτει το Μαξίμου ,δεν δέχεται όμως το προαπαιτούμενο που θέτει το ΠΑΣΟΚ που είναι η επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Αμετακίνητος εμφανίζεται ο Φ. Κουβέλης, απαιτώντας απόσυρση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου και επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Πάντως πίσω από το θέμα της ΕΡΤ κρύβεται η απαίτηση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να βρεθεί ένα νέο επίπεδο λειτουργίας της κυβέρνησης με τα δύο κόμματα να έχουν καθοριστικό κι όχι συμβουλευτικό ρόλο.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για την ΕΡΤ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

91
σχόλια
 1. avatar Asgard

  Γτ ανασχηματισμός?
  και όχι διάλυση των κομμάτων και εκπροσώπηση του λαού με άλλους [..] ?

 2. avatar ΔΙΑΣ

  ΑΠΕΛΥΣΑΝ 2600 ΒΥΣΜΑΤΑ.
  ΘΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΤ 1000 ...... ΚΑΡΑ-ΒΥΣΜΑΤΑ !
  ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !

 3. avatar el

  είχαμε ανησυχήσει μήπως η στάη και οι άλλοι [..] χάσουν τους μισθούς τους , αλλά τώρα όλα καλά . Μη δίνεται σημασία σε πολύτεκνους , απολυμένους , ανέργους , αρκεί να σωθεί η ερτ .

 4. avatar thrilos

  ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ .....ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ,,,,,,,ΚΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 1 /5 ΑΠΟ ΤΟΥΣ .....ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ,,,,,,,,,,,,

 5. avatar XD

  ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΤΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,''ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ,40 ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ.''
  ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.
  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

  1. avatar V-R

   για ποιες ριζικές αλλαγές μιλάς? άσε απ έξω την ΕΡΤ αυτήν δεν την βάζω μέσα στο λογαριασμό... κλείσιμο νοσοκομείων? κλείσιμο και συγχώνευση σχολείων? η μήπως κλείσιμο και συρίκνωση στρατοπέδων? γιατί αυτές τις αλλαγές ετοιμάζει η κυβέρνηση και της έχει βαφτίσει μεταρυθμίσεις...

 6. avatar Duke

  το στε δε μπορεί να ακυρώσει και το μνημόνιο?

 7. avatar Themis G.

  Για όσους δίνουν τρελή μάχη μέσα δω υπέρ του Σαμαρά και της κάθαρσης που ξεκίνησε:
  1) Θέλω να δω πόσο αδιάφθορη θα είναι η ΝΕΡΙΤ, ποιοι θα μπουν, πως θα μπουν, με τι μισθούς θα μπουν και αυτοί που θα είναι με ορισμένου χρόνου συμβάσεις ( Καταστατικό ΝΕΡΙΤ, Άρθρο 15, Παράγραφος 2). Να δω μετά τι θα γράφετε
  2) Σε κάθε Δημοκρατική χώρα υπάρχουν 3 εξουσίες Νομοθετική, Εκτελεστική, Δικαστική. Η Δικαστική αποφάσισε όλα τα υπόλοιπα μέσα εδώ περί στημένου είναι ακατανόητα. Μήπως θέλετε άλλο πολίτευμα;
  3) Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ η συχνότητα της πρώην ΕΡΤ πρέπει να εκπέμπει πρόγραμμα το πώς; Δε μας νοιάζει. Η μοναδική λύση αυτή τη στιγμή έτσι όπως τα έκαναν είναι με τους πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ. Δε τους θέλετε; Θα τους βρείτε εσείς με ντουντούκα; Θα φωνάξετε το στρατό; Θα φέρετε το BBC; Το CNN;
  4) Ας κάνει κάθαρση ο Σαμαράς και στους διεφθαρμένους πολίτικους που έβαζαν ότι ήθελαν στην ΕΡΤ και θα βάζουν αύριο στη ΝΕΡΙΤ. Να δούμε και οι υπόλοιποι τι …… έχει.

 8. avatar Etaoin Shrdlu

  Μήπως να κλείσει κ κανένα ΙΚΑ και να ανοίξει κάτι άλλο στο οποίο να είναι προαιρετική η συμμετοχή, να γίνονται αυτοματοποιημένες διαδικασίες μέσω διαδικτύου, και να ακυρωθούν οι σφραγίδες, στάμπες, ανεβοκατεβάσματα ορόφων, πάσες πινγκ πονγκ μεταξύ των υπαλλήλων κτλ κτλ...?

  1. avatar ΤιΛες?Σοβαρά?

   μηπως εχεις ξεχασει ποσες φορες εχει κλεισει και ξανανοιξει?
   και τι αλλαξε τιποτα προς το καλυτερο παντως.
   μπαινεις στο ικα και μαλλον νεκρος βγαινεις απο τον ΝΕΟ ΕΟΠΠΥ.
   τα ιδια θα φας και με την ΝΕΡΙΤ. 24 ωρες / ημερα γαλαζια προπαγανδα.
   εδω ειμαστε και θα τα δουμε συντομα.

 9. avatar Alex

  Άρε γατάκια... φάγατε όλοι τη μπανανόφλουδα της κυβέρνησης... Αντί να είστε ενωμένοι απέναντι σε αυτή την άνευ προηγουμένου λαίλαπα που σαρώνει κάθε δικαίωμα στην εργασία και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου που ζούμε τα τελευταία χρόνια, το διαίρει και βασίλευε θριαμβεύει. Αντί να αξιώνουν όλοι μέτρα καταπολέμησης της ανεργίας και ανακούφισης των συνανθρώπων μας που υποφέρουν, λυσσάτε να φάει ο ένας τις σάρκες του άλλου. Τυχαία νομίζετε διέρρευσαν τα ποσά των μεγαλοδημοσιογράφων; Ναι, ρε, όλοι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και στο δημόσιο, ζούνε σαν το Μίδα, μες το χρυσάφι. Πόσο γατάκια είστε... Δε θέλετε κάθαρση, να κατασπαράξετε θέλετε και στις πλάτες σας η κυβέρνηση παίζει μπάλα. Και ξεχνάτε όλοι σας, ότι ακόμη και στις σκανδαλώδεις περιπτώσεις που κάποια έπαιρναν όντως πολλά, ότι δεν τα έκλεβαν, κάποιος άλλος τους τα έδωσε. Λες και εσείς δε θα πηγαίνατε σε μια καλοπληρωμένη θέση. Ουρλιάξτε τώρα, όσο μπορέιτε. Αύριο ίσως είναι η σειρά σας να ουρλιάζει κάποιος εναντίον σας. Το πιο τραγελαφικό είναι ότι κάθονται μερικοί και δίνουν βάση στα λόγια του Άδωνι, του πιο καλοπληρωμένου κλόουν στα χρονικά της πολιτικής!

  1. avatar Tsouxtra

   Η άνευ προηγουμένου λαίλαπα ξεκίνησε το 2010 απο το Καστελόριζο - ή μήπως πρέπει να πω εδώ και σαράντα χρόνια ? Ουδείς πίστευε οτι θα πέσει στην κεφάλα μας. Ίσως γιατί οι χώρες απο τις οποίες πέρασε το ΔΝΤ ήταν πολύ μακριά απο εμάς, κι εμείς πολύ απασχολημένοι με το στρώσιμο της.....δανεικής ζωής μας. Αρα ουδείς δικαιούται να εκπλήσεται σήμερα....απο την στιγμή που δεν κάνουμε και την αυτοκριτική μας, άρα δεν θα διορθώσουμε πρώτα τις δικές μας λάθος επιλογές ! Ποιός ήταν ο Σαμαράς ? Ποιός ήταν ο Βενιζέλος ? Τόσο πολιτικά ορθοί που τους δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης ?
   Ουδέποτε λογοδότησαν αυτοί που ενέκριναν τις όποιες υπερβολικές αμοιβές στο δημόσιο, ουδέποτε λογοδότησε ο κακός εννοούμενος συνδικαλισμός (κομματικός γαρ)....και τέλος, οι καλοπληρωμένοι κλόουν, χωρίς ούτε ένα ένσημο, χωρίς ούτε μια μέρα πραγματικής εργασίας, εκτός του Άδωνι, είναι και άλλοι πολλοί. Πότε ο έλληνας ψηφοφόρος μελέτησε το βιογραφικό ενός πολιτικάντη πριν τον ψηφίσει ? Του ήταν αρκετό να ...είναι υποψήφιος του κόμματος που τον βολεύει, τον βόλεψε, θα τον βολέψει. Δεν είναι όλος αυτός ο συρφετός ο πολιτικός καθρέφτης μας ?

   1. avatar Alex

    Ούτε Σαμαρά ψήφισα, ούτε Βενιζέλο. Ούτε βολεύτηκα, ούτε περίμενα να βολευτώ. Άλλο αυτό, άλλο το "σκούζειν κατά παντός" υπευθύνου ή μη.

    1. avatar ax_koula

     Τώρα όμως ξέρεις τι θα ψηφίσεις...Τσιπανδρέου ...και πάσης αλεπούς να πούμε!

     1. avatar Alex

      Για σένα τα πάντα είναι απλά, έτσι κούλα; Και όχι, παρ' ότι δε σε αφορά, δε θα ψηφίσω τον Αλέκχη.

    2. avatar Tsouxtra

     Η έναστασή μου ήταν είναι και παραμένει....στο σκεπτικό με το οποίο ψηφίζουμε. Δεν ήταν προσωπική μομφή για σένα.....

     1. avatar Alex

      Ποιος πάει και βάζει αρνητικές εδώ; [..]

     2. avatar Tsouxtra

      Και καλημέρα να πούμε....αρνητικές θα πέσουν....
      Μιλάμε για την ντροπή του Δαρβίνου !

     3. avatar Alex

      Έλεος πια! Εγώ έχω κόψει να ρίχνω ψήφο, γιατί με τις 48 περσόνες του ηλίου δρομιότερου κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος, ούτε βγαίνει νόημα.

    1. avatar Alex

     Με κατηγορείς για αλά καρτ ευαισθησία ή αναφέρεσαι στο Σκουρλέτη;

     1. avatar Tsouxtra

      Αναφέρομαι στον Σκουρλέτη και τον ΣΥΡΙΖΑ...για τους οποίους η ΕΡΤ έγινε αίφνης "αντικειμενική και πλουραλιστική". Όταν κατηγορώ κάποιον για οτιδήποτε το κάνω ευθέως !

 10. avatar Tsouxtra

  Κι εκεί που όλοι περίμεναν τον λευκό καπνό απο την Βουλή , ήρθε το ΣτΕ, ως απο μηχανής Θεός, να δώσει την λύση που επιδέχεται τόσων ερμηνειών όσα και τα κόμματα στην Ελλάδα. Όλοι ευχαριστημένοι, όλοι νικητές....εκτός απο τους απολυμένους που θα παραμείνουν....απολυμένοι.
  Το μαύρο φεύγει, οι μπάρες έρχονται ! Με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ ...όλα τα προβλήματά μας θα έχουν λυθεί !
  Ξαπλώστε στις ξαπλώστρες σας κι απο Σεπτέμβρη ....πάλι θα ψάχνουμε για ...πάπα !

  1. avatar ArisPs

   Ήθελα να ξερά τί το μπερδεμένο έχει η απόφαση του ΣΤΈ μου φέρατε λέει 2 σημεία και τα ανακαλλω και τα 2
   Στο ότι διαλύσατε το ΔΣ της ΕΡΤ βγάλτε νέο ξεκάθαρα πράγματα

 11. avatar Δημητρης

  Ο,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στον Σαμαρά ,είναι αυτή η απόφαση του ΣτΕ ,,μετά την ΠΑΤΑΤΑ που απερίσκεπτα έκανε.

 12. avatar Βασίλειος ο Β’

  Όταν η κυβέρνηση της χώρας υποχωρεί μπροστά στους συνδικαλιστές με κάνει να ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.Τουλάχιστον τώρα ξέρω πέρα από κάθε αμφιβολία ποιός κυβερνάει αυτόν τον τόπο και ποιός ευθύνεται για την κατάντια μας.

  1. avatar ArisPs

   Τώρα πια ξέρεις...
   Καρατζαφέρης

  2. avatar Alex

   Την ανάγκη να τηρεί το κράτος τους νόμους που το ίδιο θέσπισε, την έλαβες ποτέ υπόψη;

 13. avatar leftis

  ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ,ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

 14. avatar Βασίλειος ο Β’

  Η ΕΡΤ ήταν ο αγώνας υπέρ της αναξιοκρατίας.

 15. avatar Johnny Ghg

  Κοιτάξτε να δείτε πως πιστεύει το φτωχό μου μυαλό ότι θα γίνουν τα πράγματα: ΔΕΝ θα ανοίξει η ΕΡΤ αλλά η ΝΕΡΙΤ όπου μέσα θα βάλλουν καμια 500 συνδικαλιστές (και το λέω με την κακή έννοια του σνυδικαλισμού) για να κάνουν μόκο......Και σε λίγο καιρό θα φαγωθούν ολοι οι πρωην εργαζόμενοι της ΕΡΤ μεταξύ τους και θα ξεχαστεί το θέμα......Αλλά και η ΕΡΤ νανοίξει κανονικά για να δούμε πόσο θα υπερασπιστούν και τους άλλους χιλιάδες εργαζόμενους που έχουν απολυθεί........

 16. avatar Βασίλειος ο Β’

  Αίσχος.Τώρα όλοι θα κάνουν απεργίες και θα ζητάνε ότι τους κατέβει.

  1. avatar Alex

   Κάνε κι εσύ και ζήτα αξιοπρεπείς αποδοχές.

 17. avatar Panayiotis Alan Page

  Ο τιτλος του αρθρου ειναι λάθος. Το ΣτΕ ήτανε ξεκάθαρό και ο καθε ένας το ερμηνεύει όπως θέλει. Η ΕΡΤ Α.Ε ΕΚΛΕΙΣΕ....τελεία και παύλα. Νεα σύσταση δημόσιας ραδιοτηλεορασης, με άλλο όνομα και νέες συμβάσεις. Με απλά λόγια...δεν άλλαξε τίποτε, εκτός ότι "μαλλώσανε" τον Σαμαρά που έριξε μαυρο με αυτόν τον τρόπο. Όλα τα άλλα ως έχουν.

 18. avatar losromi

  Μα τι υποκριτές...
  Το μνημόνιο που είναι η νομοθετική ρίζα του κακού και είναι πλήρως αντισυνταγματικό, ούτε καν το άγγιξαν. Δικαιοσύνη και πράσινα άλογα...

  1. avatar ArisPs

   O ρόλος τον δικαστών δεν είναι να νομοθετούν. Εκτός από το ότι εκδικάζουν συγκεκριμένα θέματα και όχι συνολικά την κυβερνητική πολιτική το μνημόνιο είναι νόμος του κράτους ψηφισμένος από τη βουλή.και όχι ΠνΠ η KYA . Επίσης κάποιος πρέπει να το πάει στο ΣΤΈ και όχι να πάει έτσι αυθαίρετα.
   Δεν πρέπει να ζητάμε από το ΣΤΈ αυτό που δεν κάναμε 5 εκατ ψηφοφόροι....Μεγαλύτερη μπούφλα από την κάλπη δεν υπάρχει. Σαμαρά βγάλαμε αν δε μας αρέσει πια να ξεσηκωθούμε να το ρίξουμε. Ο λαός είπε ναι στο μνημόνιο στην κάλπη.
   Το σύνταγμα είναι μέντο υπέρτατο νομοθέτημα αλλά μη ξεχνάς ότι είναι κατάκτηση του λαού κι αν ο λαός θέλει να αποφασίζει και να διατάσει ο Σαμαράς τότε ολαος είναι που ακυρώνει το σύνταγμα και όχι ο Σαμαράς.
   Εν ολίγοις έχουμε τεράστια ευθύνη σαν λαός.Ακόμα κι εγώ που δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ ΝΔ καμία φορά στη ζωή μου.
   Μη περιμένουμε οι άλλοι να βγάλουν τα κάστανα απ τη φωτιά

   1. avatar Alex

    Όταν κάποιος μιλάει λογικά σαν τον ArisPs, τον ταράζετε στις αρνητκές. Έτσι και ζητήσει κανείς κρεμάλες στο σύνταγμα, ηλεκτρικές καρέκλες και άλλες καφρίλες, τον αποθεώνετε. Σκεφτείτε λοιπόν τι άνθρωποι είστε και τι απ' όσα σας συμβαίνουν σας αξίζει.

   2. avatar losromi

    Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Με κάλυψες πλήρως.

 19. avatar nemesis

  Αλλη μια κατ´εντολή απόφαση του ΣτΕ για να βγάλει την τρικομματική απο τη δύσκολη θέση και να μας ρίξει στάχτη στα μάτια..

 20. avatar Ironman

  ΜΠΡΑΒΟ σε όλους που δώσανε συμπαράσταση στα λαμόγια ... στον άνεργο που τα παιδιά του δεν έχουν τα βασικά.... στον τριαντάρη που δεν έχει κάνει ακόμα μεροκάματο γιατί κάτι κοθώνια κάθονται στις καρέκλες τους και δεν λένε να τις αφήσουνε .... σε όλους αυτούς που μιλάνε για αξιοκρατία και βλέπουν αυτό το τέρας της αναξιοκρατίας να μας κουνάει το χέρι .... κρίμα στους ανθρώπους που διαβάζουν τέτοια νέα και έχουν χάσει την δουλεία τους τα τελευταία δύο χρόνια ... δεν μπορώ να γράψω όλες τισ σκέψεις μου ... απλά ένα έχω να πώ: ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ !!!!

  1. avatar Alex

   ΜΠΡΑΒΟ και σε σένα, που αντί για συμπαράσταση ξερνάς πάνω από το πληκτρολόγιο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει